Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Καθαρίζουν μόνοι τους τα χόρτα σε δημοτικούς χώρους οι κάτοικοι στον Μύτικα

Είδαν ότι δεν πρόκειται ο Δήμος Ξηρομέρου να πράξει το καθήκον του και να καθαρίσει τους κοινόχρηστους χώρους του λιμανιού του Μύτικα από τα θεόρατα χόρτα και μιας και τα σπίτια τους είναι δίπλα, με δική τους πρωτοβουλία και κόστος τα καθάρισαν οι ίδιοι.

Μένει μόνο ένα πολύ μικρό κομμάτι προς την γλίστρα του λιμανιού, που μαθαίνουμε ότι θα καθαριστεί και αυτό σύντομα.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με το τοπικό blog mytikaspress , o Ναυτικός Όμιλος Μύτικα – Αλυζίας και ο Σύλλογος Επαγγελματιών Μύτικα, πήραν την πρωτοβουλία και καθάρισαν από χόρτα, καλάμια και αγκάθια το μεγάλο οικόπεδο του Δήμου στον οικισμό της Παναγούλας στον Μύτικα, όπου εκεί βάζουν τα δεκάδες τρέιλερ οι επισκέπτες, αλλά και παρκάρουν δεκάδες τροχόσπιτα και Ι.Χ. αυτοκίνητα.

Με το που καθαρίστηκε το οικόπεδο, κατευθείαν άρχισε να γεμίζει με τρέιλερ, τροχόσπιτα και Ι.Χ. αυτοκίνητα.

Ο Δήμος Ξηρομέρου κάθε χρόνο, φρόντιζε από τα μέσα Ιουνίου, ως το αργότερο τέλος Ιουνίου, για τον καθαρισμό του συγκεκριμένου δημοτικού οικοπέδου, εκτός από την φετινή χρονιά, που μάλλον κάτι εξαιρετικά ιδιαίτερο συνέβη, που εμπόδισε τους ιθύνοντες της δημοτικής αρχής να προχωρήσουν στο συνηθισμένο καθαρισμό του, με αποτέλεσμα, κατά πρώτον να υπάρχει κίνδυνος σε μία φωτιά, όλοι στην περιοχή να τρέχουν και να μην φτάνουν και δευτερευόντως να μην εξυπηρετεί το σκοπό του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button