Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Μύτικας: Με πρωτοβουλία επαγγελματιών κόβονται τα χόρτα στους κοινόχρηστους χώρους (φωτο)

Είναι γνωστή η φετινή οικτρή κατάσταση που επικρατεί με τα χόρτα στον οικισμό του Μύτικα, η οποία προέκυψε από την αδιαφορία της νυν δημοτικής αρχής, χωρίς κανένας να μπαίνει στον κόπο να εξηγήσει το γιατί.

Τι το ιδιαίτερο συνέβη αυτό το Καλοκαίρι και η δημοτική αρχή και η Τοπική Κοινότητα Μύτικα, κωλύονται να προχωρήσουν στη συνηθισμένη κοπή χόρτων των κοινοχρήστων χώρων (καθαρά δική τους ευθύνη); Απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν μπορεί να μας δώσει κανένας.

Αποτέλεσμα όλης αυτής της κατάστασης, κατά πρώτον, να παραβιάζεται η πυροσβεστική διάταξη της αντιπυρικής περιόδου, να υπάρχει ορατός ο κίνδυνος σε μία φωτιά, όλοι στην περιοχή να τρέχουν και να μην φτάνουν και κατά δεύτερον, ο Μύτικας να δυσφημείται ανεπανόρθωτα στους καλοκαιρινούς επισκέπτες του.

Υπάρχει ένας αρμόδιος από την δημοτική αρχή και από την Τοπική Κοινότητα Μύτικα να εξηγήσει γιατί συμβαίνει αυτό στον Μύτικα φέτος;

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Μύτικα, βλέποντας αυτή την απαράδεκτη κατάσταση το φετινό Καλοκαίρι, έλαβε πρωτοβουλία και ξεκίνησε με την διάθεση ελαχίστων χρημάτων, να προχωρά στον καθαρισμό των χόρτων σε σημεία του Μύτικα, ώστε να υπάρξει μία ευπρεπής στοιχειωδώς εικόνα.

mytikaspress.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button