ΑθλητισμόςΡοή Ειδήσεων

Μύτικας: ματαιώθηκε λόγω κορωνοϊού ο 1ος Κολυμβητικός Διάπλους

Ματαιώθηκε λόγω κορωνοϊού ο 1ος Κολυμβητικός Διάπλους «Μύλος Κάστρο Καλάμου (Μπένελόρδου) – Φάρος Μύτικα», που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση:

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση, με λύπη να ανακοινώσουμε την ματαίωση του 1ου κολυμβητικού διάπλου «Μύλος Κάστρο Καλάμου (Μπένελόρδου) – Φάρος Μύτικα», που ήταν προγραμματισμένος για την ερχόμενη Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, στις 09:00 π.μ. και για την οποίο, όλες οι οργανωτικές λεπτομέρειες είχαν τακτοποιηθεί…..

Η συγκυρία της μεγάλης διασποράς του covid στα χωριά της Δ.Ε. Αλυζίας που πρόσφατα διαπιστώθηκε και της μεγάλης ανησυχίας που υπάρχει στη μικρή μας τοπική κοινωνία, μας αναγκάζει να ματαιώσουμε την συγκεκριμένη αθλητική εκδήλωση, που πιστεύουμε ότι θα ήταν ότι καλύτερο.

Ευχαριστούμε όλους για την κατανόηση σας και ιδιαίτερα τους πολλούς αθλητές, που είχαν εκφράσει την θέληση και την βεβαιότητα τους να έρθουν το Σαββατοκύριακο να μείνουν στον Μύτικα, και να κολυμπήσουν στην υπέροχη διαδρομή του 1ου κολυμβητικού διάπλου «Μύλος Κάστρο Καλάμου (Μπένελόρδου) – Φάρος Μύτικα».

Υγεία να έχουμε και τους περιμένουμε όλους του χρόνου το καλοκαίρι.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΟΛΥΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button