Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Μόνο… τέσσερις λάμπες αναμμένες στο λιμάνι του Μύτικα!

Κείμενο και φωτογραφία στο facebook, επισκεπτών του Μύτικα τις Άγιες ημέρες του Πάσχα (τα ονόματα διαθέσιμα, αλλά η ουσία μετράει), για την κατάσταση στο λιμάνι του Μύτικα:

«Χρόνια πολλά! Αυτές τις ημέρες εκτός από τις όμορφες φωτογραφίες του χωριού μας δυστυχώς αντικρίσαμε και εικόνες σαν αυτή. Τέσσερις λάμπες μόνο αναμμένες στο λιμάνι από τις συνολικά 17!

Οι λάμπες στη κεντρική αγορά οι περισσότερες σβηστές, η μπάρα έξω από τη παλιά κοινότητα σπασμένη.. μην αναφερθώ στο κομμάτι του λιμανιού που δεν έχει προειδοποιητικά φώτα για τις βάρκες.. που είναι ζήτημα χρόνου να συμβεί κάποιο σοβαρό ατύχημα!! Και αυτά είναι μόνο όσα είδαμε εμείς ως επισκέπτες. Ένα τέτοιο παράδεισο για τον οποίο κανείς δεν ενδιαφέρεται. Κρίμα!»

Το τοπικό blog mytikaspress συμπληρώνει ότι για αυτά τα 17 φωτιστικά, έχουν κοπεί τα 5 χρόνια, από το Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου, περίπου 25.000 € για «επισκευή» τους, που μάλλον εξαντλείται η λεγόμενη «επισκευή», όπως εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται, σε αλλαγές λαμπών αξίας 35 € περίπου η μία.

Η ανάρτηση συνεχίζει:

«Αναδεικνύουμε στο blog μας συνεχώς το θέμα, που μας κάνει ρεζίλι στους επισκέπτες μας και επί 5 χρόνια το θέτουμε, και προσωπικά συνεχώς στους 12 μήνες που είμαστε στο Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου, νιώθοντας πλέον γραφικοί από τις πολλές φορές που το έχουμε θέσει.

Ως τακτικό μέλος του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου, παρότι αντιπολίτευση και μη ασκώντας διοίκηση, ζητώ από ευθιξία συγνώμη από τους επισκέπτες και τους μόνιμους κατοίκους του Μύτικα, που δεν έχω καταφέρει και πείσει τον Δήμαρχο και Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου και την ομάδα που τον στηρίζει τυφλά και άκριτα στο Δ.Σ., να δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα. Συγνώμη…»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ετικέτες

Σχολίασε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close