Μπελεβώνης: «Κύριος στόχος το γεμάτο γήπεδο»-Χάβος: "Όποιος δεν αντέχει την πίεση πάει σπίτι του"

Παρουσία αρκετού κόσμου έγινε νωρίτερα σήμερα η «πρώτη» του Παναιτωλικού, στο γήπεδο της ομάδας, στην οποία έδωσαν το παρών και τα τέσσερα καινούργια μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας (Μαρινάκης, Ντίας, Τσενάμο, Μασουρέκ).

Έγινε μια μίνι προπόνηση, της οποίας πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου όπου οριοθετήθηκαν οι στόχοι της ομάδας από τους κ. Μπελεβώνη και Χάβο.


Ο υπεύθυνος τύπου της ομάδας κ. Στούμπος παρουσίασε τα νέα μέλη του ανανεωμένου διοικητικού συμβουλίου και στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο νέος πρόεδρος Μάκης Μπελεβώνης, λέγοντας:

« Θέλω να ευχαριστήσω τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που ανταποκριθήκανε στην πρόσκληση, νομίζω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή και άριστη συνεργασία. Όλοι μαζί  κάνουμε μια νέα αρχή να στηρίξουμε όλο αυτό που δημιουργήθηκε μέχρι τώρα από τον πρόεδρο Φώτη Κωστούλα κι αυτό είναι κάτι που θέλουμε όλοι να βγει προς τα έξω. Ό,τι πρεσβεύει η υπάρχουσα διοίκηση τα τελευταία δεκατρία χρόνια τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στις ηθικές αρχές, θα προσπαθήσουμε να το κρατήσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να το πάμε ακόμη ψηλότερα. Εύχομαι στον προπονητή μας και τους συνεργάτες του να κάνουν μια ακόμη καλύτερη χρονιά από την προηγούμενη του Χάβου στο Αγρίνιο. Είμαστε δίπλα του και νομίζω ότι θα πετύχουμε».

Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού δήλωσε ότι δεν έχει άγχος επικαλούμενος μάλιστα τον ίδιο τον κ. Κωστούλα που δήλωσε πως δεν έχει αλλάξει κάτι. Είπε ακόμη πως όλοι νιώθουν υποχρέωση απέναντι στο σύλλογο αλλά και απέναντι στον κ. Κωστούλα για να ετοιμάσουν τον Παναιτωλικό για το επόμενο βήμα την επόμενη αλλαγή, «όποτε και αν έρθει αυτή, είτε σε ένα είτε σε δέκα χρόνια».

Αναφερόμενος στους στόχους της ομάδας τόνισε πως ο βασικός είναι να γεμίσει το γήπεδο και αυτό θα γίνει με την επαφή με τον κόσμο αλλά και με τις μεταγραφές. «Το γεμάτο γήπεδο εξαρτάται και από άλλους παράγοντες, ο στόχος ο δικός μας είναι σε κάθε αγώνα είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να κερδίζουμε, η ομάδα είχε έχει και θα έχει υψηλούς στόχους, όπως και να το πάρει ο καθένας», κατέληξε.

Χάβος: «Όποιος δεν αντέχει την πίεση πάει σπίτι του» 

Δεν αρνήθηκε τους υψηλούς στόχους αλλά προέκρινε μια ομάδα ανταγωνιστική απέναντι σε κάθε αντίπαλο ,ως πρώτο στόχο, ο Μάκης Χάβος στην πρώτη του επίσημη συνέντευξη Τύπου σήμερα.

Ο προπονητής του Παναιτωλικού εξήγησε: « Σε γενικές γραμμές εγώ από αυτά που έχουμε κάνει μέχρι τώρα, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Το πιο σημαντικό είναι πρώτα να γίνουμε μια οικογένεια και να είμαστε πολύ δυνατοί μέσα στα αποδυτήρια. Στόχος μας για την καινούργια χρονιά είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και εγώ ονειρεύομαι και προσπαθώ και δουλεύω γι’ αυτό να δούμε ακόμα καλύτερο Παναιτωλικό. Εδώ και δυο τρεις μήνες έχουμε ξεκινήσει προγραμματισμό με τη διοίκηση και έχουμε καθημερινή επαφή. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο όσον αφορά τις μεταγραφές. Σίγουρα θα χρειαστούμε ακόμη δύο ενισχύσεις όσον αφορά στη θέση του στόπερ και στη θέση του φορ με άλλα χαρακτηριστικά από αυτά που έχει ο Μαρκόβσκι. Έχουμε νέα παιδιά και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα.Καλούμε τον κόσμο στο γήπεδο αλλά ο κόσμος για να έρθει στο γήπεδο πρέπει να δει καλή μπάλα. Όταν δεν παίζεις καλό ποδόσφαιρο, είναι όπως το θέατρο. Όταν πάει κάποιος στο θέατρο και δεν είναι καλή η παράσταση, δεν ξαναπάει. Απλά είναι τα πράγματα.  Στο πίσω μέρος του μυαλού μας και του δικού μου και της διοίκησης που κάνει τεράστιες προσπάθειες είναι να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι πολύ καλό για την πόλη και την ομάδα μας και θέλουμε και την δική σας προσέγγιση με αγάπη στην ομάδα».

Αναφερόμενος στα μεταγραφικά ο προπονητής του Παναιτωλικού στάθηκε στην μεταγραφή του Λουίτζι Τσενάμο:

«Ο Τσενάμο είναι ένας έμπειρος τερματοφύλακας. Ο προπονητής μπορεί να κοιμάται ήσυχος όταν έχει Κυριακίδη υποτίθεται ως βασικό και θέλαμε ένα τερματοφύλακα ο οποίος να είναι ανταγωνιστικός. Ο Τσενάμο αγαπάει την ομάδα, τον αγαπάει ο κόσμος και όλοι μας και νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό κομμάτι και για τα αποδυτήρια και μπορεί να αξιοποιηθεί μελλοντικά ακόμη καλύτερα. Εγώ προσωπικά με τη μεταγραφή του Τσενάμο, όσο κι αν σας φανεί παράξενο, είμαι πάρα -πάρα πολύ χαρούμενος».

Τέλος για τους στόχους της ομάδας ο Μάκης Χάβος τόνισε: « Όταν ήρθα εγώ, ο Παναιτωλικός ήταν στη Β’ Εθνική. Εδώ και χρόνια ο κόσμος έχει απαιτήσεις κι αυτό με χαροποιεί, όπως θέλω να υπάρχει πίεση. Όποιος δεν αντέχει την πίεση, πάει σπίτι του, εμείς θα δουλεύουμε στο εκατό τοις εκατό».

Χορηγούμενη
Share
Published by
agripress