ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Μπάμπης Στόκας και Φίλιππος Πλιάτσικας κατά ντράμερ: Οι Πυξ Λαξ είναι με τα θύματα και όχι με τους θύτες

Σαφή θέση κατά του πρώην ντράμερ τους παίρνουν τόσο ο Μπάμπης Στόκας όσο και ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ξεκαθαρίζοντας πως όποιος συνδέσει τους Πυξ Λαξ με τον συγκεκριμένο άνθρωπο θα τους βρει απέναντι. Επαναλαμβάνουν, μάλιστα, ότι «είμαστε με τα θύματα, όχι με τους θύτες»

Ο Μπάμπης Στόκας πήρε θέση κατά του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ που έχει καταδικαστεί για ασέλγεια σε ένα ανήλικο κοριτσάκι. Ο Μπάμπης Στόκας, στην πρώτη του δήλωση, τοποθετήθηκε για τον παιδόφιλο ντράμερ με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, δηλώνοντας πως ούτε εκείνος αλλά ούτε και τα υπόλοιπα μέλη των Πυξ Λαξ ήξεραν κάτι για τις αποτρόπαιες πράξεις, για τις οποίες κατηγορείται ο πρώην ντράμερ και για τις οποίες έχει καταδικαστεί πρωτόδικα.


Μάλιστα, ο Μπάμπης Στόκας τόνισε πως όποιος συνδέσει ξανά τους Πυξ Λαξ με τέτοιες πράξεις, θα τους βρει απέναντί του. Συγκεκριμένα, ο Μπάμπης Στόκας έγραψε: «Ακούσαμε και διαβάσαμε αρκετά στην προσπάθεια που έκανε ο καθένας ή η καθεμία να γλύψει λίγο από το κοκαλάκι της δημοσιότητας, χρησιμοποιώντας το όνομα της μπάντας.

Θα πούμε δυο τελευταία λόγια και θα τελειώσουμε με όλη αυτή την παράνοια. Από τη στιγμή που πριν λίγες μέρες μάθαμε γι’ αυτή τη θλιβερή ιστορία, έχουμε συγκλονιστεί ως άνθρωποι και ως γονείς στον υπερθετικό βαθμό. Οπως και κάθε φορά που μαθαίνουμε κάτι ανάλογο και πάντοτε τασσόμασταν με τα θύματα κι όχι με τους θύτες. Από κει και πέρα δεν θα απολογηθούμε στον κάθε άρρωστο του πληκτρολογίου για τις τυχόν πράξεις όλων των πρώην συνεργατών, των κηπουρών ή των υδραυλικών που κατά καιρούς έχουν περάσει δίπλα μας…

Εμείς κάναμε μουσική παρθένα και αγνά. Ακόμα και τώρα μετά από τόσα χρόνια μόνο έτσι μπορούμε να κάνουμε μουσική. Η μπάντα αυτή ξεκίνησε από υπόγεια και μικρά μουσικά καφέ, χτίζοντας μια σχέση σεβασμού με τον κόσμο μέχρι να φτάσει να παίξει στο Ολυμπιακό Στάδιο. Δεν έγινε φορετή από κανένα ευγενικό χορηγό. Και δεν θα ανεχτεί από δω και μπρος να γίνεται σύνδεση του ονόματός της με τέτοιες ειδεχθείς κι αποκρουστικές πράξεις για να υπάρχουν νούμερα και λαϊκ ή για να συγκαλυφθούν άλλα θέματα από το φως της δημοσιότητας. Από χρέος προς τον εαυτό μας, την ιστορία μας, τους νυν συνεργάτες μας, τον αληθινό ντράμερ μας εδώ και χρόνια που είναι ένας εξαιρετικός μουσικός και άνθρωπος. Οποιος ξανασυνδέσει ή υπονοήσει σύνδεση του ονόματος του συγκροτήματος με οποιαδήποτε τέτοια ειδεχθή πράξη που καμία σχέση δεν είχαμε ούτε θα είχαμε ποτέ τη δυνατότητα να γνωρίζουμε θα μας βρει απέναντι με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο. Ήδη έχει δρομολογηθεί η νομική μας προστασία. Γιατί εμείς εξακολουθούμε να πιστεύουμε στα τραγούδια στη μουσική στους ερωτευμένους ανθρώπους στα συναισθήματα στην ανθρωπιά. Κι ένα τραγούδι για μια διάφανη αγάπη…».

Φίλιππος Πλιάτσικας: Οποιος μας συνδέει με τον ντράμερ, θα μας βρει απέναντι

Για το ζήτημα που έχει προκύψει με τη σύνδεση των Πυξ Λαξ με τη συγκεκριμένη υπόθεση τοποθετήθηκε ο τραγουδιστής και ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος, Φίλιππος Πλιάτσικας, μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Φίλιππος Πλιάτσικας έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook τα εξής:

Από τη στιγμή που πριν λίγες μέρες μάθαμε γι’ αυτή την θλιβερή ιστορία έχουμε συγκλονιστεί ως άνθρωποι και ως γονείς στον υπερθετικό βαθμό. Όπως και κάθε φορά που μαθαίνουμε κάτι ανάλογο και πάντοτε τασσόμασταν με τα θύματα κι όχι με τους θύτες .Από κει και πέρα δεν θα απολογηθούμε στον κάθε άρρωστο του πληκτρολογίου για τις τυχόν πράξεις όλων των πρώην συνεργατών ,των κηπουρών ή των υδραυλικών που κατά καιρούς έχουν περάσει δίπλα μας ..Εμείς κάναμε μουσική παρθένα και αγνά .Ακόμα και τώρα μετά από τόσα χρόνια μόνο έτσι μπορούμε να κάνουμε μουσική. Η μπάντα αυτή ξεκίνησε από υπόγεια και μικρά μουσικά καφέ χτίζοντας μια σχέση σεβασμού με τον κόσμο μέχρι να φτάσει να παίξει στο Ολυμπιακό στάδιο.

Δεν έγινε φορετή από κανένα ευγενικό χορηγό. Και δεν θα ανεχτεί από δω και μπρος να γίνεται σύνδεση του ονόματος της με τέτοιες ειδεχθείς κι αποκρουστικές πράξεις για να υπάρχουν νούμερα και λαϊκ ή για να συγκαλυφθούν αλλά θέματα από το φως της δημοσιότητας. Από χρέος προς τον εαυτό μας την ιστορία μας, τους νυν συνεργάτες μας, τον αληθινό ντράμερ μας εδώ και χρόνια που είναι ένας εξαιρετικός μουσικός και άνθρωπος, όποιος ξανασυνδέσει η υπονοήσει σύνδεση του ονόματος του συγκροτήματος με οποιαδήποτε τέτοια ειδεχθή πράξη που καμία σχέση δεν είχαμε ούτε θα είχαμε ποτέ τη δυνατότητα να γνωρίζουμε θα μας βρει απέναντι με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο. Ήδη έχει δρομολογηθεί η νομική μας προστασία .

Γιατί εμείς εξακολουθούμε να πιστεύουμε στα τραγούδια στη μουσική στους ερωτευμένους ανθρώπους στα συναισθήματα στην ανθρωπιά».

reader.gr

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou tsalafouti Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button