ΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

Μουσικό Σχολείο Αγρινίου: Συγχαρητήρια Διεύθυνσης- Συλλόγου Διδασκόντων στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών

Συγχαρητήρια εκφράζουν η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου με επιστολή τους στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών.

Ειδικότερα:

«Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην καθεμία και στον καθένα ξεχωριστά για την εισαγωγή των υποψήφιων μαθητών/τριών  στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Μια δύσκολη και επίπονη προσπάθεια για τους μαθητές της Γ΄Λυκείου της απελθούσης σχολικής χρονιάς με τις ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας του κορωνοιού  έφτασε στο τέλος της. Όμως οι- με πρόγραμμα-  προσπάθειες των παιδιών μας είχαν ένα αίσιο τέλος γεγονός που σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας πορείας που θα τα οδηγήσει στην  επαγγελματική καταξίωση, αλλά και σε νέες εμπειρίες και γνώσεις.


Παρακαλούμε τους επιτυχόντες μαθητές να  μην θεωρήσουν ότι η επιτυχία τους αυτή είναι το παν και τους διασφαλίζει τα πάντα  στην συνέχεια. Τώρα έχουν μπροστά τους έναν  νέον αγώνα: να κάνουν  σε όποια σχολή βρέθηκαν  σπουδές με ενδιαφέρον και επίπονη μελέτη. Προς το παρόν  οι μαθητές  που ετοιμάζουν  τις βαλίτσες τους για να εγγραφούν σε λίγες ημέρες στη σχολή τους,  ας χαρούν  την επιτυχία τους,  ας ζήσουν  το όνειρό τους και ας περάσουν ενδιαφέροντα και γεμάτα εμπειρίες φοιτητικά χρόνια.

Όσες και όσοι δεν είχαν τα αποτελέσματα που προσδοκούσαν θα πρέπει να ξέρουν ότι οι ευκαιρίες της ζωής δεν σταματούν εδώ. Πάντα υπάρχει μία δεύτερη ευκαιρία ή μία εναλλακτική επιλογή. Τα όνειρα και οι στόχοι μπορούν πάντα να πραγματοποιηθούν με θέληση και επιμονή. Άλλωστε μια προσωρινή αποτυχία, με σωστή διαχείριση και πολλή δουλειά, μπορεί να γίνει το εφαλτήριο μιας μεγαλύτερης επιτυχίας.

Τα καλά αποτελέσματα στο Μουσικό Σχολείο Αγρινίου απέδειξαν τη σοβαρή και υψηλού επιπέδου δουλειά που γίνεται από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας. Υπερήφανοι πρέπει να είναι και οι γονείς των μαθητών μας, οι οποίοι στήριξαν τον αγώνα τους».

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button