Μουσική

Mουσική βραδιά με τίτλο "Θεομήτωρ – Maria Virgo De Mare Mediterraneum"

pol-theomhtorΗ Κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Αγρινίου σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ διοργανώνουν τη μουσική βραδιά με τίτλο :“Θεομήτωρ – Maria Virgo De Mare Mediterraneum“.

Η αρμονική συνύπαρξη μουσικής και λόγων του πρωτότυπου έργου “Θεομήτωρ – Maria Virgo De Mare Mediterraneumξεκινά την διαδρομή της στην Τέχνη.

O διαφορετικός τρόπος έκφρασης της συγγραφέως Αικατερίνης Σιδέρη και της απαγγελίας της μέσα στο χωροχρόνο αποκαλύπτουν σταδιακά την Θεία Αρχή, που κοινωνεί την έσω φύση του “είναι”.  Εμπλουτίζεται μουσικά με το καινοτόμο έργο του μουσουργού Ηλία Κοτζιά,  που μας ταξιδεύει στη Μεσόγειοκαι ενδύει εθνικά μουσικά χαρακτηριστικά με τις αντιθέσεις της εξέλιξης στο χρόνο.

Σκοπός μας, να εμπλουτίσουμε πολιτιστικά και με σεβασμό την πόλη μας με μία μορφή έκφρασης των εσωτερικών σχέσεων του ανθρώπου με την Θεομήτορα, προσφέροντας  ποιότητα και ανακούφιση στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.

Η συμμετοχή σας στην εκδήλωσή μας, που συμπυκνούται στο τρίπτυχο  ΙΔΕΑ – ΗΧΟΣ – ΛΟΓΟΣ,  ευελπιστούμε ότι θα προσδώσει τον κυρίαρχο ρόλο στην αναγνώριση της παραγωγής πολιτισμού ως της μόνης ασφαλούς οδού εξέλιξης και διεξόδου.

Ο ήχος είτε ως λόγος είτε ως μουσική, και η ένωσή τους, μαρτυρούν την ένθεη φύση μας. Σ’ αυτήν απευθύνεται!

Συγγραφή, αφήγηση:Αικατερίνη Σιδέρη

Μουσική σύνθεση, ηλεκτρονική παρουσίαση:  Ηλίας Κοτζιάς

Η παρουσίαση περιλαμβάνει:

Praeludium,  “Άκουε” (Εισαγωγή, διάρκεια 25 λεπτά)

Διάλειμμα 10 λεπτά

“Θεομήτωρ – MariaVirgoDeMareMediterraneum(Έργο, διάρκεια 41 λεπτά)

Η συναυλία εμπνευσμένη από την Θεομήτορα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 20:30 στο θέατρο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., Αγρινίου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button