Pressαρίσματα

Μοσχολιός ολούθε!

po-dimotiko-25-5-15cΣε ένα πρωτοφανές επικοινωνιακό ντεμαράζ έχει επιδοθεί το τελευταίο διάστημα ο πρώην δήμαρχος Αγρινίου, Παύλος Μοσχολιός καθώς όχι μόνο έχει μπλοκάρει το σύστημα από τα πολλά αντιπολιτευτικά δελτία Τύπου, αλλά προφανώς έχει καταστρώσει και σχέδιο ανάδειξης του δικού του έργου που “φαίνεται”  τώρα με τη νέα δημοτική αρχή! Μέχρι και για τον ξενώνα κακοποιημένων γυναικών είχε παρουσία προχτές “εκδικούμενος” για προεκλογική δήλωση Παπαναστασίου η οποία έλεγε ότι δεν έχουμε κακοποιημένες γυναίκες στην πόλη. Στα οικονομικά, δε, έχει βγάλει και ποσοστά των “δικών” του έργων που συνεχίζονται τώρα, με χαρακτηριστικό παράδειγμα προχτές στο Τεχνικό Πρόγραμμα όπου το περίφημο “87%” φρόντισε να ακουστεί ξανά και ξανά.
Όσοι τον ξέρουν λένε ότι του είχε στοιχίσει το γεγονός ότι έλειψε από την  περίφημη συνεδρίαση που συζητιόταν τα δάνεια και τα χρέη του δήμου Αγρινίου και έκτοτε βγάζει δελτία Τύπου, οργανώνει επισκέψεις σε δομές που αυτός εγκαινίασε, υψώνει τους τόνους στα δημοτικά συμβούλια και φυσικά αναφέρει πάντα-μα πάντα-το παράπονο που θα έχει στο διηνεκές: Ποιό παιχνίδι παίχτηκε για να μη γίνει το Πάρκο Αγρινίου και γιατί τώρα δεν υπάρχει ο ίδιος ακτιβισμός, ενώ ο χώρος έχει τα χάλια του. (Βέβαια το σημείο αυτό θα πρέπει να το προσέξει ελαφρώς, ώστε να μην θυμίσει Αλέφαντο τις εποχές που έλεγε το διάσημο “γιατί δεν με παίρνει ο Δούρος τηλέφωνο”…)
Σε κάθε περίπτωση έχει ενδιαφέρον για τα δημοτικά συμβούλια το όλο σκηνικό, καθώς το ξενυχτάνε που το ξενυχτάνε, τουλάχιστον να γίνεται και λίγο παιχνίδι.
Ο πρώην δήμαρχος δεν κρύβει λοιπόν την ενόχληση του με την “παραποίηση της αλήθειας” που όπως λέει επιχειρείται συντονισμένα από την σημερινή πλειοψηφία. Oπως με την “ανακάλυψη” πως το Αγρίνιο έχει τελικά κακοποιημένες γυναίκες, ή με το “θαύμα’ του έργου στα Αη Βασιλιώτικα που η παράταξη Παπαναστασίου έδειξε να το τελειώνει σε έξι μήνες! Ή το πλέον πρόσφατο παράδειγμα, σχετικά με την παραλαβή εξοπλισμού στον ΧΥΤΑ Στράτου, που παρουσιάστηκε ως σημερινή  επιτυχία, πως με την παραλαβή των μηχανημάτων δηλαδή, η τιμή των απορριμμάτων μειώθηκε για τον δήμο Αγρινίου. Μόνο που και εδώ “ξεχάστηκε” πως η σχετική συμφωνία δήμου-εργολάβου με αυτόν τον όρο είχε υπογραφεί και αυτή επί  Μοσχολιού!

Η αλήθεια ειναι όμως πως έτσι όπως παει το πράγμα, κάποιοι αρχίζουν να το διασκεδαζουν. Για παράδειγμα χθες  που είχε κάποιες ζημιές στην Ποταμούλα από τον αέρα, αλλά όχι πλημμύρες, κάποιοι θεώρησαν σίγουρο πως το χωριό  θα το επισκεφτεί ο Παπαναστασίου και θα πει: “Ευτυχώς που κάναμε το αντιπλλημυρικό στην περιοχή και δεν θρηνήσαμε θύματα!”

Π.Η.Τ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button