Αυτοδιοίκηση

Μοσχολιός για εκτυπωτικά: «Η Δημοτική Αρχή παραβιάζει ανοιχτές πόρτες»

po-mosxolios-omilia-b-1
Ανακοίνωση με την οποία αφήνει αιχμές για τη Δημοτική Αρχή εξέδωσε ο πρώην δήμαρχος Αγρινίου και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Παύλος Μοσχολιός. Η δήλωση του κ. Μοσχολιού  σχετίζεται με τα στοιχεία που πρόσφατα ήρθαν στο Δημοτικό Συμβούλιο,  με τις δαπάνες για εκτυπωτικά τα προηγούμενα χρόνια και συγκεκριμένα από το 2002 μέχρι σήμερα.
Συγκεκριμένα ο κ. Μοσχολιός γράφει:

“Μετά τον ανύπαρκτο απολογισμό, που παρουσίασαν στον εαυτό τους, στη Δημοτική Αρχή αποφάσισαν να «παράξουν έργο», ανασύροντας από τα ντουλάπια δαπάνες του Δήμου για εκτυπωτικά ακόμη και 15ετίας(!!!), για να αναφωνήσουν ότι «μείωσαν αυτές τις δαπάνες στη θητεία τους».

Δεν θα σταθούμε στην αυθεντικότητα ή στην ακρίβεια των στοιχείων, ούτε και στο γεγονός ότι οι τότε Δημοτικές Αρχές παρήγαγαν έργο, ενώ η σημερινή δεν παράγει τίποτα.

Αυτό που θέλουμε να τονίσουμε είναι πως επί της δικής μας θητείας, από το 2011 και μετά, παρά το ότι οι δράσεις του Δήμου ήταν πλούσιες και σε πλήρη εξέλιξη, οι δαπάνες για εκτυπωτικά και πολλές εκδηλώσεις μειώθηκαν σημαντικά, για να επιτύχουμε οικονομίες κλίμακας λόγω της οικονομικής κρίσης.

Αυτό άλλωστε φαίνεται και από τα στοιχεία που κατέθεσε η ίδια η Δημοτική Αρχή για το ΔΗΠΕΘΕ και την ΚΕΔΑ, και έχουν χρονολογική σειρά.

Για μία ακόμη φορά η Δημοτική Αρχή παραβιάζει ανοιχτές πόρτες”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close