ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Μόνο… ΠΑΣΟΚ το προεδρείο της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας-ενόχληση από τον δήμο Πατρέων

Δεν έγινε δεκτή η αντιπροσωπευτική εκπροσώπηση όλων των παρατάξεων

Πρόεδρος επανεξελέγη ομόφωνα ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Αθανάσιος Παπαδόπουλος. Στις θέσεις του Αντιπροέδρου και Γραμματέα επανεξελέγησαν οι Θεόδωρος Μπαρής Δήμαρχος Ερυμάνθου και Ιωάννης Λέντζας Δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης αντίστοιχα.

Ολοι τους προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και η δημοτική Αρχή της Πάτρας με ανακοίνωσή της εξέφρασε την ενόχλησή της για το ότι δεν εξελέγη αντιπροσωπευτικό προεδρείο και από τις τρεις παρατάξεις.


Η ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρει συγκεκριμένα:

«Οι σημερινές διαδικασίες για τη σύνθεση του Προεδρείου στην ΠΕΔ (Περιφερειακή Ένωση Δήμων) Δυτικής Ελλάδας, έδειξαν ακόμα μια φορά το εξής:

Ότι η εξουσία και το μοίρασμα της λατρεμένης του «καρέκλας» -και ό,τι απορρέει απ’ αυτήν-, δεν επιτρέπουν στο ΠΑΣΟΚ να ξεφύγει από τις διαχρονικά γνωστές πρακτικές του. Αποκαλύπτεται ακόμα πιο έντονα ότι η προσπάθειά του να εμφανιστεί «ανανεωμένο» δεν είναι παρά μια προσπάθεια εξαπάτησης του λαού.

Η Λαϊκή Συσπείρωση, στη σημερινή συνεδρίαση της ΠΕΔ, στήριξε και στην πράξη, την πάγια θέση της για συγκρότηση αντιπροσωπευτικού Προεδρείου.

Αφήνουμε το ΠΑΣΟΚ και τις πρακτικές του να κριθούν από το λαό της Πάτρας και συνολικά της Αχαΐας. Εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την προάσπιση των λαϊκών συμφερόντων».

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button