Γεγονότα

Mόνο μεμονωμένα οι Πατρινοί

Αν και το ντέρμπι της Δυτικής Ελλάδας, ανάμεσα στον Παναιτωλικό και την Παναχαϊκή, κεντρίζει το ενδιαφέρον των φιλάθλων, από την Πάτρα, δεν αναμένεται να υπάρξει μετακίνηση οργανωμένων

Είναι γνωστό πως οι σχέσεις μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων δεν βρίσκονται σε καθόλου καλό επίπεδο, μετά και την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκαν φίλοι του Παναιτωλικού από οργανωμένους της Παναχαϊκής, στην Πάτρα τον Αύγουστο του 2010, με αποτέλεσμα τρεις Αγρινιώτες φίλαθλοι να τραυματιστούν. Τότε ο φιλικός αγώνας μεταξύ των δυο ομάδων είχε αναβληθεί.

Όμως το περιστατικό αυτό ήταν αρκετό ώστε να υπάρξει πλέον εχθρικό κλίμα μεταξύ των φίλων των δυο ομάδων. Στο σημερινό  παιγνίδι, η παρουσία των φίλων της Παναχαϊκής  οργανωμένα αποκλείεται, παρά τις ανακοινώσεις που βγήκαν πριν λίγες μέρες. Από τον Παναιτωλικό δεν διατέθηκαν εισιτήρια και μόνο μεμονωμένα κάποιοι οπαδοί της Παναχαϊκής μπορούν να δουν τον αγώνα.

Η Αστυνομία έχει λάβει μέτρα, ώστε να αποτρέψει τυχόν εμφάνιση ομάδας οπαδών της Παναχαϊκής, κάτι που εάν συμβεί θα ανάψει σίγουρα τα αίματα.


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button