Ροή ΕιδήσεωνΥγεία-Ομορφιά

Μονάδα «ΥΓΕΙΑ» στο Αγρίνιο: Από τα δικά σας «ευχαριστώ» για το επόμενο, μεγάλο, «βήμα»

Τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «ΥΓΕΙΑ» στο Αγρίνιο τη γνωρίσατε και την εμπιστευτήκατε πριν λίγο καιρό.

Μέσα σε λίγους μόνο μήνες δεκάδες συμπολίτες την εμπιστεύτηκαν με τη μεγαλύτερη ευθύνη και ευλογία: Τη φροντίδα των δικών τους, αγαπημένων προσώπων, για μικρό ή μεγαλύτερο διάστημα.


Ορμώμενος από αυτό και αποσκοπώντας καθημερινά στην βελτιστοποίηση των παροχών, ο υπεύθυνος της Μονάδας, Κωνσταντίνος Τσέτσος, είναι έτοιμος για το επόμενο, μεγάλο «βήμα». Για να νιώθουν οι φιλοξενούμενοί μεγαλύτερη άνεση, για να νιώθουν οι οικείοι τους ακόμη μεγαλύτερη σιγουριά.

Μέσα στο προσεχές διάστημα, οι υποδομές της Μονάδας επεκτείνονται και αναβαθμίζονται, εξυπηρετώντας σε μέγιστο βαθμό τις ανάγκες μικρής ή μεγάλης διάρκειας διαμονής, τις ανάγκες προσφοράς στην τρίτη ηλικία και δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας καθώς και πρωτοποριακές προοπτικές στον κλάδο της φιλοξενίας και φροντίδας ηλικιωμένων.

Στόχος, με το πέρας των 14 μηνών συναπτούς λειτουργίας, είναι να προχωρήσει η Μονάδα σε κάτι εντελώς πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα: Ειδική ευρωπαϊκή επιτροπή θα κληθεί να αξιολογήσει τις υποδομές και τις παροχές της, με ιδιαίτερα αυστηρά κριτήρια, κάνοντάς την έτσι την πρώτη πανελληνίως που θα τεθεί σε αυτή τη διαδικασία.

Ο σκοπός διττός: Πρώτον να τεθεί ο πήχης των υπηρεσιών και της ποιότητάς τους όσο υψηλότερα γίνεται και δεύτερον να επισφραγιστεί με τρόπο εμφατικό εντός κι εκτός συνόρων, ότι η Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «ΥΓΕΙΑ» στο Αγρίνιο διαγράφει πορεία πρωτοποριακή και κερδίζει την εμπιστοσύνη μέσα από δυναμικές διαδικασίες συνεχούς βελτίωσης.

Ενδεικτικά είναι τα όσα αναφέρουν άνθρωποι που εμπιστεύθηκαν την Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «ΥΓΕΙΑ». Τα μηνύματά τους είναι η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση:

«Αρχικά με αυτήν την επιστολή θέλω να εκφράσω για ακόμη μια φορά τις θερμές μου ευχαριστίες προς το πρόσωπό σας για την ανιδιοτελή αγάπη και προσήλωσή σας στη δομή και τους φιλοξενούμενούς της. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης σε όλο το νοσηλευτικό προσωπικό που απαρτίζει τη Μ.Φ.Η. για την άριστη φροντίδα και προσοχή που παρέχουν στον παππού μας».

Σε έτερο μήνυμα αναφέρεται:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την φροντίδα και την πολύτιμη στήριξη που παρέχετε όλο αυτό το διάστημα στη γιαγιά μου. Η διαμονή της στο ίδρυμά σας έχει επιδράσει ευεργετικά στον οργανισμό της τόσο σε παθολογικό όσο και ψυχολογικό επίπεδο»

Καθώς και τέλος:

«Η λέξη ευχαριστώ είναι πολύ λίγη ως μηδενική μπροστά στο μεγαλείο ψυχής ορισμένων ανθρώπων. Ευχαριστώ, λοιπόν, όχι μόνο για τις άριστες υλικές παροχές σας αλλά και για την αστείρευτη υποστήριξή σας».

Τα λόγια αυτά είναι το μεγαλύτερο χαμόγελό μας και το μεγαλύτερο κίνητρό μας. Συνεχίζουμε με την ίδια θέληση και σας ευχαριστούμε.

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button