Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ορεινό Θέρμο: Η ΜΟΜΚΑ για έργα στον δρόμο Πέρκου – Περίστας (φωτο)

Στόλος 11 μηχανημάτων έργων και ρυμουλκών της Μονάδας Μελετών και Κατασκευών (ΜΟΜΚΑ) βρέθηκε σήμερα στην ορεινή κοινότητα Πέρκου του δήμου Θέρμου, σύμφωνα με ανάρτηση του Δημάρχου Σπύρου Κωνσταντάρα.

Σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας, η οποία θα χορηγήσει καύσιμα και με μηχανήματα του στρατού, του δήμου και της Περιφέρειας, θα εκτελεσθούν εργασίες αποκατάστασης του δρόμου Πέρκου -Περίστας, με διανοίξεις, άνοιγμα πλευρικής τάφρου απορροής ομβρίων και δημιουργία υποδομής για ασφαλτοστρωσία.

«Ο Δήμος μας ένα απέραντο Εργοτάξιο» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανάρτηση του Δημάρχου.

Δείτε φωτογραφίες:

Η ανακοίνωση του Δήμου Θέρμου:

Με εισήγηση της δημοτικής αρχής Θέρμου προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας , αποφασίστηκε η αποστολή μηχανημάτων έργου με κλιμάκιο αξιωματικών και χειριστών για την αποκατάσταση του δρόμου Πέρκου – Περίστας , που θα συμβάλει στην καλύτερη συγκοινωνιακή σύνδεση της ορεινής κοινότητας Πέρκου του δήμου Θέρμου .

Για την εκτέλεση του έργου υπογράφτηκε Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιώτη Καμμένου και του Δημάρχου Θέρμου Σπυρίδωνα Κωνσταντάρα .

Από τις 14-11-2018 ήδη εκτελείται το συγκεκριμένο έργο , αφού μεταφέρθηκαν 11 μηχανήματα έργου και ρυμουλκά της ΜΟΜΚΑ , τα οποία θα συνδράμουν μηχανήματα του δήμου Θέρμου και της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλ/νιας.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο , καθώς επίσης και τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής και τέως ΑΝΥΠΕΘΑ συμπατριώτη μας κ. Δημήτρη Βίτσα , τους Αρχηγούς Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων που συνυπέγραψαν την εντολή μετακίνησης του Μηχανολογικού Εξοπλισμού , τον Ταξίαρχο και Διευθυντή της ΜΟΜΚΑ κ. Μιχαήλ Κλούβα , την Π.Ε Αιτωλ/νιας για την διάθεση των καυσίμων και όλους όσους συνέβαλαν στην ευόδωση μιας ακόμη σημαντικής προσπάθειας για την καλυτέρευση του οδικού δικτύου του δήμου Θέρμου .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button