ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Κορωνοϊός: Μοδίστρα στα Γρεβενά έραψε 600 μάσκες αφιλοκερδώς για το νοσοκομείο

«Για μένα δεν είναι τίποτα αυτό που κάνω. Για την πόλη που ζω αξίζει, γιατί με έχουν αγκαλιάσει από την πρώτη μέρα που ήρθα», είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open TV η Ελόνα Αγκόλι

Όταν την πήραν τηλέφωνο από το νοσοκομείο Γρεβενών και της ζήτησαν εάν μπορεί να τους ετοιμάσει 600 χειρουργικές μάσκες, η Ελόνα Αγκόλι δεν το σκέφτηκε ούτε μια στιγμή, είπε αμέσως ότι μπορεί να τις φτιάξει χωρίς να λάβει καμία αμοιβή.


Η υπεύθυνη υπάλληλος του νοσοκομείου ζήτησε να της δώσει τιμή ανά τεμάχιο. Η Ελόνα πάλι δεν το σκέφτηκε ούτε μια στιγμή. «’Ακουγα συνεχώς στις ειδήσεις ότι υπάρχει έλλειψη μασκών στα νοσοκομεία ότι οι γιατροί και νοσηλευτές κάνουν συνεχώς εκκλήσεις γιατί τους τελειώνουν. Είπα αμέσως στην κυρία ότι δεν θέλω χρήματα ότι θα τις κατασκευάσω δωρεάν και θα τις προσφέρω στο νοσοκομείο και σε όσους εργαζόμενους τις έχουν ανάγκη. Τότε μου είπαν ότι θα μου στείλουν το ύφασμα, τους ζήτησα κι ένα δείγμα το οποίο χρησιμοποίησα για να κάνω πατρόν».

Έφτιαξε πατρόν, έκοψε το ύφασμα που προηγουμένως της είχε προμηθεύσει το νοσοκομείο και ξεκίνησε να ράβει μάσκες. Όπως λέει η ίδια στο δελτίο ειδήσεων του Open TV χρειάζεται να ράψει 600 μάσκες και έχει ολοκληρώσει ήδη τις 480. «Για μένα δεν είναι τίποτα αυτό που κάνω. Για την πόλη που ζω αξίζει, γιατί με έχουν αγκαλιάσει από την πρώτη μέρα που ήρθα», λέει.

Σήμερα, Τρίτη, μάλιστα, μίλησε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, η οποία την ευχαρίστησε για την προσφόρά της.

Πηγή
ethnos.gr
Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button