Μητσοτάκης για Τέμπη: «Αισθάνθηκα μεγάλη πίεση και ιδιωτικά μπορεί και να έκλαψα» (video)

O πρωθυπουργός, στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και την Ελεονώρα Μελέτη

«Αισθάνομαι πολύ βαριά την ευθύνη για αυτό που έγινε στα Τέμπη» τόνισε στη συνέντευξή του στο MEGA, στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και την Ελεονώρα Μελέτη ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ανέλαβα το μερίδιο της ευθύνης που μου αναλογεί. Υπάρχει ένα ερώτημα νομίζω στο μυαλό όλων. Πώς έγινε και τι θα κάνεις μου λένε τα παιδιά μου, ώστε να μην ξαναγίνει», συνέχισε ο πρωθυπουργός για να συμπληρώσει: «Αισθάνθηκα και μεγάλη πίεση, ιδιωτικά μπορεί και να έκλαψα. Πρέπει να διαχειριστώ την κρίση την επόμενη ημέρα, την επόμενη ώρα».


«Οι πιο πολλές κρίσεις που διαχειριστήκαμε ήταν εισαγόμενες», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε άλλο σημείο της συνέντευξης. «Ήταν κρίσεις που το κράτος στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Με ακούμπησε η ιστορία του συνοριοφύλακα στον Έβρο. Το ίδιο κράτος που κατηγορούμε οργάνωσε την εκστρατεία του εμβολιασμού. Το ίδιο κράτος είναι αυτό που μέσα από τις ένοπλες δυνάμεις κράτησε τη χώρα ασφαλή».

Και συμπλήρωσε: «Υπάρχει και το κράτος με ωχαδερφισμό, αδιαφορία, το είδαμε στον ΟΣΕ. Είμαι περισσότερο αποφασισμένος να συγκρουστώ. Κάναμε για πρώτη φορά πανελλαδικό διαγωνισμό για το ΑΣΕΠ και θα έχουμε λίστα επιτυχόντων. Για πρώτη φορά κάνουμε πραγματική αξιολόγηση. Εγγυώμαι ότι αυτά μπορώ να τα κάνω πράξη».






iefimerida

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: μελέτη Μητσοτάκης Τέμπη