ΔιεθνήΡοή Ειδήσεων

Μητροπολίτης Μόρφου: «Εγώ ζήτησα από την Παναγία να μου στείλει κορωνοϊό»

«Είναι μια ωραία ασθένεια και απλά ταπεινώνει» είπε ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, ο οποίος εξήλθε από την καραντίνα – «Ο οδηγός μου είναι ο μόνος που κόλλησε από εμένα».

Ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, εξήλθε από την καραντίνα και συνεχίζει να προκαλεί με τις τοποθετήσεις του. Μιλώντας στην αγρυπνία του Αγίου Μάμαντος, μετά την ανάρρωσή του αναφέρθηκε στο πως πέρασε τις μέρες που νοσούσε και ήταν καραντίνα: «Είναι μια ωραία ασθένεια και απλά ταπεινώνει. Παναγία μου είμαι ένας Δεσπότης και να νομίζουν πως είμαι Superman και μερικοί να νομίζουν πως είμαι και Άγιος. Δεν μου δίνεις μετά από τη γιορτή σου ένα κορωνοϊούλη. Παρά να είμαι ένας φαντασμένος υγιής, καλύτερα ένας ταπεινωμένος και ασθενής. Η Παναγία μας άκουσε. Ο οδηγός μου είναι ο μόνος που κόλλησε από εμένα [..] Τα συμπτώματα ήταν πολύ-πολύ ήπια [..]

Σας είπα, λοιπόν, τότε Φεβρουάριο του 2020 ότι απ’ εδώ και πέρα θα περάσουμε με το φόβο. Ε ρε παιδί μου δεν περίμενα ούτε και εγώ, που κάνω τον προφητολόγο και ρωτώ και ανθρώπους του Θεού και με συμβουλεύουν, γι’ αυτά που σας λέω. Δεν είναι δικά μου. Όσοι δεν εμβολιαστούν θα απομονώνονται. Όλα αυτά φόβος, φόβος, φόβος. Και μετά από το φόβο, τρόμο και μετά από τον τρόμο τι επιδιώκουν αυτοί; Να βάλουν τη νέα τάξη πραγμάτων. Να βάλουν τους εμβολιασμένους να τσακώνονται με αυτούς που δεν εμβολιάστηκαν. Μέσα στην οικογένεια, μέσα στο χωριό, μέσα στην ενορία, μέσα στα μοναστήρια. Συμβαίνει και αυτό. Μόνο ο φόβος που ήρθε στον κόσμο. Ξεκάθαρα είναι κατασκευασμένα όλα αυτά και ξεκάθαρα κρύβεται πίσω το αρνητικό πνεύμα. Όχι το Άγιο πνεύμα».

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος, πρόκειται να θέσει για ακόμα μια φορά το θέμα του Μητροπολίτη Μόρφου στην Ιερά Σύνοδο την άλλη εβδομάδα.

Πηγή: protothema.gr

Ένα Σχόλιο

  1. Τί άλλο θά ακούσουμε : είπε ο Παύλος μία μπούρδα για νά καλύψει την σύφιλη πού τον ταλαιπωρούσε χρόνια όταν ήταν αξιωματικός του ξαδέλφου τού ηρώδη. Ότι τάχα τού την έδωσε ο θεός για να είναι ταπεινός. Αυτό λέει και κάθε τοξικός κληρικός από τότε για να καλύπτει των εαυτό του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button