Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

«Μητέρες- Γυναίκες Αιτωλοακαρνανίας»: στον υπό σύσταση Σύλλογο Στήριξης Μητέρας – Βρέφους «Μήτηρ» τα έσοδα του Πασχαλινού bazaar (φωτο)

Οι Μητέρες Γυναίκες Αιτωλοακαρνανίας στις 20 και 21 Απριλίου, ημέρες Σάββατο και Κυριακή, πραγματοποίησαν στον πεζόδρομο Χαριλάου Τρικούπη, στο Αγρίνιο, Πασχαλινό bazaar με πασχαλινές δημιουργίες (γλυκίσματα, λαμπάδες, πασχαλινά/πρωτομαγιάτικα στεφάνια κλπ).

«Για ακόμη μία φορά ο Δήμος Αγρινίου ήταν αρωγός μας ως προς την παραχώρηση χώρου, όπως επίσης οι δημιουργίες του bazaar από μητέρες της ομάδας», αναφέρει ανακοίνωση της ομάδας.

Τα έσοδα από το Πασχαλινό μας bazaar θα διατεθούν ως δωρεά στον υπό σύσταση Σύλλογο Στήριξης Μητέρεας – Βρέφους «Μήτηρ».

«Να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους βοήθησαν για ακόμη μία φορά προκειμένου να πραγματοποιηθεί το Bazaar μας και να βοηθήσουμε για έναν ουσιαστικό σκοπό..για την στήριξη της μητέρας, του μωρού της και συνάμα της οικογένειας όλης.
Ευχόμαστε καλό και ευλογημένο Πάσχα σε όλους, με υγεία, αγάπη και σεβασμό και αποδοχή των επιλογών, είτε των δικών μας, είτε των τρίτων. Και μην ξεχνάμε..όταν υπάρχει ενότητα και όραμα για ένα καλύτερο μέλλον τότε τα παιδιά μας δεν θα χρειάζεται να πολεμούν για τα αυτονόητα και εκεί είναι που στοχεύουμε», καταλήγει η ανακοίνωση της ομάδας.

(οι φωτό από τη σελίδα του facebook Μητέρες- Γυναίκες

 

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close