ΆποψηΡοή Ειδήσεων

Μήνυμα στήριξης της τοπικής αγοράς, από τον Σωκράτη Κωστίκογλου

Ο Σωκράτης Κωστίκογλου, Αντιπρόεδρος Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Β.Δ.Ε.Ν. και πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, με την ευκαιρία της έναρξης της χειμερινής εκπτωτικής περιόδου, αναφέρει:

«Φίλοι και φίλες καταναλωτές


Ξεκινούν σήμερα οι χειμερινές εκπτώσεις οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου .
Οι φετινές εκπτώσεις συμπίπτουν με την πιο δύσκολη και πιο κρίσιμη περίοδο των τελευταίων χρόνων για την επιβίωση των μικρών επιχειρήσεων της αγοράς.

Οι εξελίξεις της χρονιάς που μας πέρασε με τις ταυτόχρονες κρίσεις της ενέργειας και της ακρίβειας που δυστυχώς ακόμη συνεχίζονται, επηρέασαν και την αγορά αφήνοντας αρνητικό αποτύπωμα ,καθώς επίσης έπληξαν και την πλειοψηφία των ελληνικών νοικοκυριών.

Σε αυτή πλέον την χειμερινή εκπτωτική περίοδο έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους οι συνάδελφοι έμποροι και της δικής μας αγοράς για να πάρουν κάποιες μικρές ανάσες και να μπορέσουν να κρατήσουν τις επιχειρήσεις τους ζωντανές και να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας .

Με αφορμή το ξεκίνημα των εκπτώσεων,(ενός θεσμού που μαζί με εκείνο των προσφορών και με βάση την εμπειρία των τελευταίων χρόνων θα πρέπει πλέον οι έμποροι και οι εκπρόσωποι τους να διαμορφώσουν και να καθορίσουν το θεσμικό πλαίσιο που θα λειτουργούν για να είναι οι εκπτώσεις πιο ωφέλιμες και για τις επιχειρήσεις και για τους καταναλωτές) ,θέλω να απευθυνθώ σε όλους τους φίλους και φίλες καταναλωτές και να τους καλέσω να στηρίξουν στη περίοδο των εκπτώσεων τις επιχειρήσεις της τοπικής μας αγοράς.
Και σε αυτή περίοδο και παρά τις δυσκολίες οι επιχειρήσεις είναι προετοιμασμένες και εφοδιασμένες με μεγάλη ποικιλία προϊόντων τα οποία θα διαθέσουν σε ιδιαίτερα ελκυστικές και προσιτές τιμές.

Επιλέγοντας να κάνετε τις αγορές σας στα καταστήματα της πόλης μας στηρίζετε τις επιχειρήσεις των φίλων , των συγγενών, των γνωστών σας, των ανθρώπων της διπλανής σας πόρτας.

Στηρίζοντας το λιανικό εμπόριο που αποτελεί έναν απο τους βασικούς πυλώνες της τοπικής μας οικονομίας, στηρίζεται την οικονομική και κοινωνική ζωή της πόλης μας, τις επιχειρήσεις που καθημερινά δίνουν ζωή και ρυθμό σε αυτή , τις θέσεις απασχόλησης , την κοινωνική συνοχή , στηρίζεται την ίδια μας την πόλη.
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία, αισιοδοξία και ευημερία!!!».

Τοπική Διαφήμιση
papathnasio blue Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button