Γεγονότα

Μήνυμα αλληλεγγύης από την ΕΠΑ. Σ. Αγρινίου

Οι μαθητές και οι καθηγητές της Επαγγελματικής Σχολής Αγρινίου, σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου, διοργάνωσε εθελοντική αιμοδοσία στις 10 και 11 του μηνός στο χώρο του Σχολείου

Η προσέλευση των μαθητών ήταν ιδιαίτερα μεγάλη και δόθηκαν  εκατό (100) φιάλες αίματος.

Αυτός ο αριθμός των φιαλών  αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά , όταν δοθεί η δυνατότητα σε μαθητές που δεν πρόλαβαν να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία του σχολείου, να την πραγματοποιήσουν στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου .
Η εθελοντική αιμοδοσία  αυτή επαναλαμβάνεται δύο φορές, κάθε σχολική χρονιά και είναι ημέρα ελπίδας και  ανθρώπινης αλληλεγγύης  για εμάς και τους μαθητές μας.Αποδείχθηκε  για μια ακόμη φορά ότι ο αδικαιολόγητος φόβος και η άγνοια για τη διαδικασία της αιμοδοσίας  είναι αβάσιμη και τελείως ανώδυνη γι’ αυτούς που προσφέρουν .

Γιατί η προσφορά αίματος είναι προσφορά ζωής και η εθελοντική αιμοδοσία είναι πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.   
Η Αιμοδοσία αποτελεί δώρο ζωής για όποιον έχει ανάγκη μετάγγισης αίματος και είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Τα αποτελέσματά της σώζουν ζωές, διότι το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται. Μόνο χαρίζεται!

 

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button