ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Το μήνυμα του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου για τους εισακτέους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Μετά την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος σε μήνυμά του αναφέρει:

«Απευθύνω τα ειλικρινή και θερμά μου συγχαρητήρια στα παιδιά που κατάφεραν να κατακτήσουν τον στόχο τους. Εύχομαι η πορεία τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση να είναι δημιουργική και ανάλογη των προσδοκιών τους. Η εισαγωγή τους στα ακαδημαϊκά ιδρύματα αποτελεί την επιβράβευση των κόπων, της υπομονής και της συνέπειάς τους. Πέρα από την επαγγελματική κατάρτιση, οι ανώτατες σπουδές αποτελούν την αφετηρία διεύρυνσης των πνευματικών οριζόντων, αλλά και την ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της προσωπικότητάς τους.


Για όσους δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν με επιτυχία την προσπάθειά τους, θα ήθελα να υπενθυμίσω πως η απογοήτευση δεν ταιριάζει σε μια δυναμική γενιά, με άποψη για το παρόν και το μέλλον. Έχοντας επιμονή και καταβάλλοντας επιπλέον προσπάθεια, είναι βέβαιο πως θα προκύψει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πέρα από κάθε μαθησιακή ικανότητα, η δύναμη της νεότητας είναι αυτή που κάνει τα όνειρα πραγματικότητα.

Καλή και παραγωγική συνέχεια σε όλους».

Τοπική Διαφήμιση
one Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button