Μίλησε ο λαός του Αγρινίου στην διαμαρτυρία για το «Ιστορίας-Αρχαιολογίας»!

Σε κάποια άλλη πόλη -ή σε κάποια άλλη ζωή καλύτερα-, ναι, μίλησε ο λαός του Αγρινίου. Ναι, ξέρουμε, ήταν συμβολική η διαμαρτυρία στην κεντρική πλατεία, λόγω και της πανδημίας.
Στην ουσία ήμασταν όμως ένα πανό ήταν με κανά δυο φοιτητές, καθηγητές, πρώην φοιτητές και… ενεργούς πολίτες. Κι αν το είδε κανένας στο υπουργείο πρέπει να είπε “καλά αυτοί εκεί στο Αγρίνιο πρέπει να κοιμούνται πιο βαριά κι από όσο ελπίζαμε”!
Συγγνώμη από τους δέκα ανθρώπους που πήγαν κι έκαναν αυτό που έκαναν, αλλά έτσι δεν πείθεται κανείς. Αν ήταν πέντε αδέσποτα που λιάζονταν πιο πολλοί ευαίσθητοι Αγρινιώτες θα πήγαιναν να κοντά τους.
Κάποιος πρέπει να κάνει τον κακό και να τα πει. Ποιες “συλλογικότητες” και ποιοι “ενεργοί πολίτες”; Δεν το έχουν στην ατζέντα τους το θέμα οι Αγρινιώτες, πως να γίνει τώρα; Όσο για τους φιλόλογους που νομίζουν ότι δραστηριοποιούνται τώρα στα ..τελειώματα, ίσως την επόμενη φορά να φωνάξουν και κανέναν δικό τους άνθρωπο.
Έτσι, για τους… συμβολισμούς!
η συντακτική συμβολική μονάδα
Συμβολική συντακτική ομάδα : Μπερδεμένο το νόημα και παντελώς άστοχο το συγκεκριμένο άρθρο σας θαρρώ !!! Με όλο το σεβασμό και το…συμβολισμό !!!
Δηλαδή εσείς που το παίζετε ειρωνεία , είσαστε λίγοι η το παίζετε ανώνυμα πολλοί …
Μπερδεύεις την ειρωνεία με την πραγματικότητα κ την αλήθεια.
Δεν δραστηριοποιούνται οι φιλόλογοι στα τελειώματα. Δες 2019:
https://filologoiaitoloakarnania.blogspot.com/2019/08/blog-post.html
https://filologoiaitoloakarnania.blogspot.com/2019/08/blog-post_6.html
Πατε καντε καμμια δουλεια ρε!!Ισως να ειναι τελικα η φραση της εκατονταετιας σε οτι πιο παρασιτικο και βαθια εργατοπατερικο συνδικαλιστικο στηθηκε.Ηταν η απαντηση που πηραν δεκα επαγγελματιες συνδικαλιστες που πηγαν να κλεισουν τα καραβια σε ανθρωπους που πηγαιναν ειτε για δουλεια τουριστικη ειτε στις οικογενειες τους.Και μετα μαζεψανε τα ροπαλακια τους με τα κοκκινα και μαυρα σημαιακια και ζηταγαν προστασια απο τους αστυνομικους που κατα τα αλλα βριζουν .Ο ιστορικος κυκλος του συγκεκριμενου Σταλινικου και οπισθοδρομικου ΚΚΕ και των παρακλαδιων του εκλεισε .Ας το χωνεψουν για να ειναι το σοκ σε δοσεις και οχι αποτομα.
Ευτυχως ξυπνάει ο κόσμος και ασχολειται με τα προβληματα του, οχι με το βολεμα καποιων λιγων.
Έτσι αυτή είναι η αλήθεια κι ας πονάει….