Γεγονότα

Μικροπροβλήματα σε Αγρίνιο, Θέρμο και ε.ο. από την κακοκαιρία- ανέβηκε επικίνδυνα η στάθμη της Λυσιμαχείας

geg-katolisthiseis-oreino-thermo1

Μικρού μεγέθους καταπτώσεις έχουν προκληθεί τις τελευταίες ώρες στην ευρύτερη περιοχή λόγω της έντονης βροχόπτωσης. Συγκεκριμένα, μηχανήματα του δήμου και της Περιφέρειας κλήθηκαν να καθαρίσουν τον δρόμο στο 5ο χλμ της εθνικής οδού, στο ύψος της Ρίζας Ναυπακτίας από πέτρες που είχαν πέσει στον δρόμο, ενώ αντίστοιχο πρόβλημα παρουσιάστηκε και στον δήμο Θέρμου και συγκεκριμένα στον δρόμο προς Διπλάτανο.

Ανησυχία έχει προκαλέσει και η επικίνδυνη αύξηση της στάθμης της Λυσιμαχείας τις τελευταίες ώρες, ενώ το πρόβλημα επιχειρείται να εκτονωθεί μέσω αγωγού στη Σταμνά που άνοιξε για να διοχετεύονται τα νερά και να πέσει η στάθμη της λίμνης.

Στο Αγρίνιο, η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει κληθεί να συνδράμει σε δύο περιπτώσεις για άντληση υδάτων, στη μία περίπτωση για αποθήκη δίπλα από εργοστάσιο κεραμοποιίας στην εθνική οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων στο ύψος του Αγρινίου και στη δεύτερη σε ισόγειο κατοικίας στο Αγγελόκαστρο.

Προβλήματα την ώρα της νεροποντής προκλήθηκαν και στην πόλη της Ναυπάκτου, όπου πλημμύρισαν καταστήματα ενώ σε κάποιες περιπτώσεις κλήθηκε να συνδράμει και η Π.Υ.

Δείτε video του nafpaktianews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button