Εκλογές

Μιχάλης Γιάγκας: Από το Αγρίνιο, υποψήφιος δήμαρχος Αγ. Βαρβάρας

po-giagkasmixalisΓεννημένος στα Οχθια του δήμου Αγρινίου, ο Μιχάλης Γιάγκας, διευθυντής του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά και πρόεδρος της Ομοσπονδίας των εργαζομένων στα Εμποροβιομηχανικά Επιμελητήρια της χώρας, διεκδικεί με αξιώσεις την δημαρχία στον δήμο Αγίας Βαρβάρας.

Σήμερα μάλιστα πραγματοποιεί την κεντρική του προεκλογική συγκέντρωση , ως επικεφαλής του συνδυασμού Αγία Βαρβάρα – Δυνατή Πόλη»

Ο Μιχάλης Γιάγκας γεννήθηκε στα Όχθια  Αγρινίου σπούδασε στη Θεσσαλονίκη και από το 1983 ζει στην Αγία Βαρβάρα και εργάζεται στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά. Είναι πατέρας δύο κοριτσιών της Βασιλικής, πτυχιούχου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού του Α.Π.Θ. – κάνει διδακτορικό στο Λονδίνο – και της Κυριακής-Μυρσίνης, πτυχιούχου Παντείου Πανεπιστημίου, εργάζεται στο Λονδίνο.

Στην πρόσφατη ανοιχτή επιστολή – κάλεσμα προς του δημότες της Αγίας Βαρβάρας, ο Υποψήφιος Δήμαρχος της πόλης, Μιχάλης Γιάγκας, ανέφερε:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

«Συνδημότισσες – Συνδημότες, Φίλες – Φίλοι,

H Πατρίδα μας βρίσκεται στη δίνη της χειρότερης οικονομικής κρίσης των τελευταίων 40 χρόνων. Η ανεργία, η μείωση των εισοδημάτων, ο περιορισμός των ασφαλιστικών και εργασιακών δικαιωμάτων, η ασφυξία των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, η ουσιαστική εξαφάνιση της μεσαίας τάξης ως αποτέλεσμα των μνημονιακών πολιτικών, οδηγούν στη φτωχοποίηση – περιθωριοποίηση μεγάλων στρωμάτων της ελληνικής κοινωνίας και τη διατάραξη της κοινωνικής συνοχής.

Σε ένα τέτοιο δυσμενές περιβάλλον, το οποίο επιδεινώνεται και από την ασκούμενη πολιτική της σημερινής Δημοτικής Αρχής, θα κληθείτε στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, να επιλέξετε τη νέα Δημοτική Αρχή, που θα διοικήσει το Δήμο τα κρίσιμα επόμενα 5 χρόνια.

Σε αυτές τις εκλογές, θέτω κι εγώ στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου ως Δήμαρχος.

Χωρίς δεσμεύσεις. Χωρίς εξαρτήσεις… Με μόνη πηγή δύναμης την εμπιστοσύνη σας.

Σε αυτές τις εκλογές ζητώ, να με εμπιστευτείτε με την ψήφο σας για να αντιμετωπίσουμε μαζί, τα οξυμμένα προβλήματα της καθημερινότητας, αξιοποιώντας όλες τις δημιουργικές δυνάμεις, για μια καθαρή και ασφαλή πόλη, για ισχυρές προνοιακές δομές, που διασφαλίζουν κοινωνική προστασία και αξιοπρεπή διαβίωση σε όλους.

Ζητώ, να δώσουμε ΜΑΖΙ διεξόδους στην ψυχική και σωματική υγεία των κατοίκων του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, να ενισχύσουμε τη μόρφωση, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς, να δημιουργήσουμε περιβάλλον και συνθήκες άσκησης υγιούς επιχειρηματικής δράσης και ισότιμης αντιμετώπισης πολιτών και φορέων και να παλέψουμε για την αποτροπή πολιτικών φτωχοποίησης της ελληνικής κοινωνίας.

Για να πάμε το Δήμο στους Δημότες. Για να νιώσουν και να γίνουν οι ΔΗΜΟΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΙ.

Σ’ αυτές τις εκλογές καταθέτω γνώση, έργο, εμπειρία και διάθεση για προσφορά στο Δήμο μας και καλώ ΟΛΕΣ τις Δυνάμεις, που ενδιαφέρονται για ανιδιοτελή κοινωνική συνεισφορά, που αγωνιούν για το μέλλον της πόλης και νοιάζονται για την πορεία της, σε συσπείρωση και συμπόρευση στην κοινή μας προσπάθεια.

Καλώ όλους τους συμπολίτες, με όραμα, σκέψη, δύναμη και αποφασιστικότητα, να διαμορφώσουμε, μέσα από συμμετοχικές διαδικασίες και νέες συλλογικότητες, τις προϋποθέσεις για την υλοποίηση ενός προγράμματος, που θα απαντά και θα δίνει λύσεις στα προβλήματα της περιοχής μας. Που θα κάνει το Δήμο μας ΔΥΝΑΤΟ.

Σας καλώ ΟΛΟΥΣ να αγωνιστούμε, χωρίς σκοπιμότητες και εξαρτήσεις, για τη δημιουργία μιας πόλης, ικανής να προστατεύσει και να ενισχύσει τον κάθε Δημότη στον καθημερινό του αγώνα.

Για να κάνουμε την ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ με Δυνατούς Δημότες».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button