Γεγονότα

Μια προσφορά για το δημοτικό καφενείο

epi-dimotiko-kafeneioΤελικά ένας μόνον επαγγελματίας εστίασης στην περιοχή ενδιαφέρθηκε  να καταθέσει πρόταση για την εκμετάλλευση του ακίνητου – φιλέτου του πρώην δημοτικού καφενείου στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο.

Η σχετική διαδικασία έγινε σήμερα και να θυμίσουμε πως σε αυτήν είχαν προσκληθεί ενδιαφερόμενοι με κάποιες συγκεκριμένες  προϋποθέσεις, όπως π.χ. το ελάχιστο μηνιαίο μίσθωμα  ύψους 2.000 ευρώ τον μήνα, την κατάθεση εγγυητικής επιστολής αλλά και την δέσμευση για την απόκτηση-ανανέωση του εξοπλισμού του καταστήματος που θα έπρεπε να είναι ύψους 30.000 ευρώ. Για την διαδικασία εμφανίστηκε και ένας ακόμη ενδιαφερόμενος που όμως δεν κατέθεσε εγγυητική και απορρίφθηκε.

Τελικά ο μοναδικός ενδιαφερόμενος κατέθεσε πρόταση για μηνιαίο μίσθωμα 2.100 ευρώ και αναμένεται να κινηθούν οι σχετικές νόμιμες διαδικασίες και να υπογραφεί το συμφωνητικό ώστε να αναλάβει την εκμετάλλευση του χώρου.

Να θυμίσουμε πως σχετικά με τα χρέη του δημοτικού καφενείου, στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου, υπήρχε σχετική ενημέρωση από τον τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Γκούντα. Τα χρέη του προηγούμενου μισθωτή ανέρχονται σε περίπου 65.000 ευρώ και ένα μέρος αυτών έχει εκχωρηθεί στην ΔΟΥ για φόρους. Είναι αξιοσημείωτο ακόμη πως τόσο το δημοτικό καφενείο, όσο και η επιχείρηση εστίασης του πάρκου ανήκουν στην υπό εκκαθάριση επιχείρηση της ΔΕΠΥΑ.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr ο προηγούμενος μισθωτής του ακινήτου του δημοτικού καφενείου στην πλατεία Δημοκρατίας, έχει κάνει προσφυγή στη δικαιοσύνη, για τα χρήματα που ξόδεψε για την αναμόρφωση του χώρου την αγορά εξοπλισμού κλπ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button