ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Μια νέα περιοχή δημιουργείται στη νοτιοανατολική είσοδο του Αγρινίου

Με παρεμβάσεις  προϋπολογισμού 2.450.000,00€ συμπληρώνεται το σημαντικό έργο της αναβάθμισης της Νοτιανατολικής Εισόδου του Αγρινίου.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου υπέγραψε για την  «Ολοκλήρωση οδών  του Επιχειρηματικού Κέντρου στη  Ν.Α. Είσοδο πόλης Αγρινίου»  από το Ε.Π. «Δυτική Ελλάδα 2014 – 2020» .


Το συγκεκριμένο έργο, σε συνδυασμό με το έργο της «Λειτουργικής αναβάθμισης επιχειρηματικού κέντρου στη ΝΑ Είσοδο πόλης Αγρινίου»  ολοκληρώνει την ανάπλαση της Νοτιανατολικής περιοχής του Αγρινίου.

Το έργο προβλέπει ανάπλαση με κατασκευή νέων και ανακατασκευή υπαρχουσών οδών. Συγκεκριμένα πρόκειται για τις οδούς: Πρωταγόρα, Πλουτάρχου, Πολυβίου και τις οδούς δυτικά και νότια του Μουσικού Σχολείου. Είναι δρόμοι που βρίσκονται στην Ν.Α. είσοδο της πόλης με μεγάλη καθημερινή επισκεψιμότητα.

Σύμφωνα με την μελέτη του έργου θα γίνουν εργασίες εκσκαφής, κατασκευή ρείθρων, κρασπέδων, πλακοστρώσεις πεζοδρομίων και ασφαλτοστρώσεις. Προβλέπεται ακόμη τοποθέτηση δικτύων Η/Μ με φωτιστικά τεχνολογίας LED αλλά και αντικατάσταση των δικτύων ύδρευσης- αποχέτευσης.

«Μια νέα περιοχή δημιουργείται στη νοτιοανατολική είσοδο του Αγρινίου. Πρόκειται για ένα έργο που  αναβαθμίζει πλήρως την εικόνα της εισόδου της πόλης μας.  Βελτιώνεται το αστικό περιβάλλον με ορθολογικές παρεμβάσεις, προωθείται η βιώσιμη κινητικότητα, διευκολύνεται η κίνηση πεζών και η προσβασιμότητα των  ΑμεΑ σε υποδομές και υπηρεσίες. Κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητα των Αγρινιωτών», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

4 Σχόλια

  1. Ο Σωκος τα μεσάνυχτα περπατουσε διαφορες γειτονιές και δρομους εβλεπε και έλυνε θεματα οι μετα απ αυτον …

  2. Πεσταααα. Πανεπιστιμιου, καμαρουλα αβωρανης κ δδιαζωμα δεξια στην εκκλησια γ παναιτωλιο, κ αγ παρασκευης σκατοδρομοι. Εινσι σοματος ο δημαρχοε. Οπου περνα αυτος φτιαχνη. Δεν ενδιαφερθηκε ποτε. Ενας σωκος λειπει. Πουφτιαχε αρκετα. ( παρκα ,κουνιες, δρομους) .

  3. Ετσι ειναι με ολους τους Δημαρχους οι άλλοι να πληρωνουν τα δημ.τελη να προσεχουν στις λαλκουβες και να ειναι και ευχαριστημένοι.

  4. Oι υπόλοιπες περιοχές μάλλον δεν υπάρχουν για τον δήμαρχο μας. Μόνο οι είσοδοι της πόλης.Εντάξει ξέρω ότι ειναι μέσα στην ΒΑΑ αλλά οι υπόλοιπες περιοχές;Μονο λακούδες,καμμένες λάμπες και χωματόδρομους;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button