Δυτική Ελλάδα

Μια Ξηρομερίτισσα στηρίζει τις άπορες οικογένειες στα Άνω Λιόσια

epi-agapo-serepisou5

Στο πλαίσιο της συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται, η δυναμική Ξηρομερίτισσα Έλενα Σερεπίσου με καταγωγή από την Πάλαιρο, προχώρησε με δική της πρωτοβουλία και δημιούργησε το κοινωνικό σπίτι «ΑΓΑΠΩ» στα Άνω Λιόσια.

Τα εγκαίνια της έναρξης της λειτουργίας του σπιτιού «ΑΓΑΠΩ» θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014, στις 18.00.
Πρόκειται για έναν χώρο που πραγματοποιεί ότι υπόσχεται, καθώς εκεί άπορες οικογένειες και δημότες των Ανω Λιοσίων που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν ρούχα, τρόφιμα και γενικότερα κάθε είδους υλικό αγαθό που συνάνθρωποί μας αποφασίζουν να διαθέσουν προκειμένου να ανακουφίσουν αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Η όλη πρωτοβουλία ανήκει στην Ξηρομερίτισσα Έλενα Σερεπίσου, η οποία θα πρέπει να σημειώσουμε πως έχει αναλάβει τα έξοδα της συντήρησης του σπιτιού, ενώ είναι ο άνθρωπος που παράλληλα οργανώνει και «τρέχει» το όλο θέμα.
Η διεύθυνση του σπιτιού «ΑΓΑΠΩ» είναι Ξενοκράτους 24 στη Ζοφριά, ενώ το τηλ. επικοινωνίας είναι το 6971561424.
Είναι μία όμορφη, δυναμική γυναίκα, αισιόδοξη και χαμογελαστή και  κάνει τους Ξηρομερίτες περήφανους για την κοινωνική της δράση.

http://xiromeronews.blogspot.gr

epi-agapo-serepisou6

epi-agapo-serepisou4

epi-agapo-serepisou3

epi-agapo-serepisou2

epi-agapo-serepisou1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button