ΆποψηΡοή Ειδήσεων

Μια απογευματινή βόλτα, ένα “ρεπορτάζ απογοήτευσης” από το Αγρίνιο (φωτο)

Επισκέπτης του agriniopress.gr, γιατρός στο Αγρίνιο και ενεργός πολίτης, έστειλε τις παρακάτω φωτογραφίες δείχνοντας τον προβληματισμό πολλών στην πόλη για το πού πάει ο δημόσιος χώρος, οι δρόμοι, οι περιβάλλοντες χώροι και τα κτίρια των σχολείων, τι είναι τελικά άσχημο και τι θέλει φροντίδα.

Είναι ένα σύνολο από φωτογραφίες από έναν και μοναδικό περίπατο, όπου όλα τα παραπάνω συναντώνται και ζητούν απαντήσεις.

Όπως ο ίδιος λέει:

«Μια απογευματινή βόλτα δική μου, ένα δικό σας ρεπορτάζ για την εγκατάλειψη της πόλης. Μια ωραία φωτο απ το 4ο δημοτικό, ένα τελείως άδειο (χρήσιμο) parking στα σφαγεία και πολλές ντροπιαστικές εικόνες για το 2020. Και επ’ ευκαιρία των πεζοδρομήσεων !»…

Σίγουρα τροφή για σκέψη, ειδικά για το πολύπαθο κέντρο της πόλης. Γιατί για να αλλάξει το Αγρίνιο πρέπει να αλλάξουμε όλοι, ξεκινώντας από τα βασικά.


Ετικέτες

2 Σχόλια

  1. Γιατί καλύπτετε τις πινακίδες των αυτοκινήτων; Φανερές παρακαλώ γιατί αλλιώς οι ιδιοκτήτες τους , σίγουρα θα γίνουν και επικριτές, για τα κακώς κείμενα, με την πρώτη ευκαιρία. Πολίτες και Δήμος έχουμε την ίδια ευθύνη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close