ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Μία ακόμη πρωτοβουλία ανθρωπιάς της Δημοτικής Αστυνομίας Αγρινίου για την ΕΛΕΠΑΠ (φωτο)

Την ευαισθησία της σε θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά έδειξε για άλλη μία φορά η Δημοτική Αστυνομία Αγρινίου η οποία σε διάστημα περίπου έξι μηνών μάζευε πλαστικά καπάκια κάθε είδους τα οποία και παρέδωσε χθες στην ΕΛΕΠΑΠ.

Σημειώνεται ότι μετά από συνεννόηση που είχε η Δημοτική Αστυνομία με το 3ο Γυμνάσιο Αγρινίου, παρέδωσε στην ΕΛΕΠΑΠ και πλαστικά καπάκια που είχαν μαζέψει τον τελευταίο καιρό μαθητές και εκπαιδευτικοί του σχολείου.

Στόχος αυτής της ενέργειας ήταν να μαζευτούν όσα περισσότερα πλαστικά καπάκια γίνεται, ώστε η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου να μπορέσει να τα δώσει για ανακύκλωση και με αυτά τα χρήματα να καλύψει σημαντικά λειτουργικά της έξοδα όπως για παράδειγμα η αγορά παιχνιδιών για τα παιδιά και όχι μόνο…

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Δημοτική Αστυνομία Αγρινίου δείχνει την ευαισθησία της σε αυτό το κομμάτι καθώς κατά το παρελθόν έχει συλλέξει ξανά πλαστικά καπάκια τα οποία έχουν παραδοθεί στην ΕΛΕΠΑΠ για τον ίδιο σκοπό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Δημοτική Αστυνομία Αγρινίου σε επικοινωνία που είχε το agriniopress.gr με στελέχη της, δηλώνει πως είναι στη διάθεση όσων έχουν συλλέξει μεγάλο όγκο πλαστικών καπακιών, κάθε είδους, για την μεταφορά τους στην ΕΛΕΠΑΠ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button