Παναιτωλικος

Μία 11άδα… και ο Αλβες!

Δεν υπολογίζονται 17 παίκτες

panai-alves

Του Ακη Τριανταφύλλου

Μπορεί στο Αγρίνιο να ξεκίνησαν να ανακοινώνουν τις µεταγραφές τους µε τον Βραζιλιάνο επιθετικό Αντρέ Αλβες, ωστόσο ο… δρόµος είναι ακόµη µακρύς, καθώς, ούτε λίγο-ούτε πολύ, στον σχεδιασµό για την οµάδα της περιόδου 2014-2015 δεν υπολογίζονται 17 ποδοσφαιριστές!

Είτε έχουν ανακοινωθεί οι αποχωρήσεις, είτε όχι (για επικοινωνιακούς λόγους), στη «µαύρη λίστα» που έχει καταρτίσει η διοίκηση -πριν ακόµη ολοκληρωθεί το πρωτάθληµα- δεν υπολογίζονται οι Καµαρά, Μπακάκης, Μελισσάς, Γκόλιας, Μπικέι, Νταλµά, Μουµίν, Δάρλας, Καλί, Πόι, Τζούνιορ, Σφακιανάκης, Καλογέρης, Γκάλο, Μπούντιµιρ, Ανεν, Μπόγιοβιτς!

Αυτή τη στιγµή, για την επόµενη περίοδο, υπολογίζονται οι τρεις τερµατοφύλακες (Ράφαελ, Στεφανάκος, Τακίδης) και οι Κουτρουµάνος, Κούσας, Θεοδωρίδης, Μύγας, Γοδόι, Μαρτίνες, Παπουτσογιαννόπουλος, Μήλιος. Οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί για τον Πασά, ενώ κάποιοι εκ των 17 ίσως τη… γλιτώσουν αν οι µεταγραφικές επιδιώξεις σε κάποιες θέσεις (π.χ. αµυντικό χαφ) δεν έχουν τα αναµενόµενα αποτελέσµατα.

Αν υπολογίσει κανείς την επιθυµία του Μάκη Χάβου να δουλέψει µε 25 ποδοσφαιριστές και µε δεδοµένο πως θα ανέλθουν στην πρώτη οµάδα και τρεις από την U-20 (Κωνσταντινόπουλος, Ζαρκάδας, Κολοκοτρώνης), τότε το συµπέρασµα που προκύπτει είναι πως µίνιµουµ στο Αγρίνιο θα κάνουν 10 µεταγραφές. Μια εντελώς διαφορετική πολιτική από την περυσινή, όπου µε τη διατήρηση του κορµού, η οµάδα διέγραψε την καλύτερη πορεία στην ιστορία της καταλαµβάνοντας την 8η θέση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button