Αυτοδιοίκηση

«Μεθοδεύσεις παρακράτους» βλέπει ο δήμος Μεσολογγίου πίσω από τις καταγγελίες για την ΚΟΙΝΣΕΠ

po-karapanos4«Για άλλη μία φορά ο κ. Παπαδόπουλος με ύφος χιλίων Καρδιναλίων αναλαμβάνει να πληροφορήσει την τοπική κοινωνία για τα τεκταινόμενα στο Δήμο, όπως βέβαια τα αντιλαμβάνεται ο ίδιος. Αυτή τη φορά δε, μας ενημερώνει και για την κυβερνητική πολιτική.» επισημαίνεται σε ανακοίνωση του δήμου Μεσολογγίου, μετά την καταγγελία του επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖ;Α στον δήμο του Μεσολογγίου Πάνου Παπαδόπουλου, όπου καλείται ο απερχόμενος Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης να ακυρώσει απόφαση για ΚΟΙΝΣΕΠ στον δήμο.

Η απάντηση του δήμου Μεσολογγίου, αφήνει σοβαρά υπονοούμενα για «υφαρπαγή εγγράφων» από τον δήμο.

Αναλυτικά:

Αλήθεια κ. Παπαδόπουλε αναλάβατε κάποια κυβερνητική θέση ή νομοθετείτε και καταργείτε το νόμο για τις ΚΟΙΝΣΕΠ. Είχαμε την εντύπωση ότι αυτό γίνεται από την κυβέρνηση και τη βουλή!!
Και πάμε λίγο παρακάτω. Πολλά ερωτηματικά υπάρχουν για το έγγραφο που αναφέρεται ο κ. Παπαδόπουλος όπου πρώτα μιλά για «έγκυρες και επιβεβαιωμένες πληροφορίες» και μετά μας λέει και τον αριθμό πρωτοκόλλου του σχετικού εγγράφου. Τέτοιο έγγραφο δεν υπάρχει στο Δήμο; Και εδώ μπαίνουν τα ερωτηματικά.
Πως κ. Παπαδόπουλε έχετε αυτή την πληροφόρηση; Υφαρπάξατε σχέδιο εγγράφου ή κάποιος υπηρεσιακός παράγοντας σας το έδωσε και ποιος είναι αυτός; Εμείς θα το διερευνήσουμε κ. Παπαδόπουλε αλλά και η κοινωνία ζητά απαντήσεις. Γιατί εδώ μιλάμε για κινήσεις παρακράτους και μεθόδους μυστικών υπηρεσιών. Κανένα άλλο σχόλιο. Υπάρχουν διαδικασίες θεσμοθετημένες και αυτές θα ακολουθηθούν ώστε να λάμψει στο τέλος η αλήθεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button