Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Μετανάστες υπερπηδούν τον φράχτη τριών μέτρων, στο λιμάνι της Πάτρας, σαν σε παιδική χαρά (video)

Τρυπώνουν όποτε θέλουν σε φορτηγά οχήματα

Μετανάστες μπαινοβγαίνουν στο νέο λιμάνι της Πάτρας, όποτε θέλουν. Στο βίντεο φαίνονται αλλοδαποί που μόλις έχουν βγει μέσα από φορτηγό όχημα το οποίο βρισκόταν για ζύγιση μέσα στον νέο λιμένα Πατρών, όταν τους εντοπίζει ο οδηγός του οχήματος.

Οδηγός της νταλίκας από τύχη αντελήφθη τους αλλοδαπούς που τρύπωσαν στο όχημά του. Μάλιστα φαίνεται να σκαρφαλώνει στο φορτίο του για να διαπιστώσει αν βρίσκεται κρυμμένος και κάποιος άλλος μετανάστης στο εσωτερικό. Συνολικά από το όχημά του βγήκαν 4 άτομα.


Οι εικόνες καταγράφηκαν στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, ωστόσο επαναλαμβάνονται κάθε ώρα της ημέρας καθημερινά. Ο πανάκριβος δεύτερος φράχτης που τοποθετήθηκε για δημιουργήσει ένα επιπλέον εμπόδιο στους μετανάστες και να θωρακίσει το λιμάνι δεν αποτελεί πρόβλημα για τους ίδιους όπως βλέπετε και στη φωτογραφία. Τον υπερπηδούν μέσα σε δευτερόλεπτα. Όπως τον εξωτερικό.

Η κατάσταση στον νέο λιμένα έχει επιβαρυνθεί εκ νέου. Οι οδηγοί φορτηγών οχημάτων κινδυνεύουν να εντοπιστούν με αλλοδαπούς στο φορτίο τους και να κατηγορηθούν για διακίνηση. Το αλισβερίσι των κανονικών διακινητών συνεχίζεται και οι εμπορικές χρήσεις του λιμανιού γίνονται υπο συντελεστή δυσκολίας.

Έφοδοι κάθε μέρα στο νέο λιμάνι της Πάτρας

thebest.gr

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
new600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button