ΑθλητισμόςΑτζένταΡοή Ειδήσεων

Messolonghi by Locals: Ραντεβού σε δύο ρόδες για το Παρατηρητήριο

«Τη Δευτέρα 16 Αυγούστου δίνουμε ραντεβού στον Τοπικό Κόμβο Messolonghi By Locals για μια ποδηλατοβόλτα ειδικού σκοπού», αναφέρει στην ενημέρωση του το Messolonghi By Locals.

Αναλυτικά:

Ποδηλατούμε όλοι μαζί προς το Παρατηρητήριο της Κλείσοβας μέσα σε ένα μοναδικό οικοσύστημα που μας περιμένει να το εξερευνήσουμε χωρίς να το διαταράσσουμε, να θαυμάσουμε τα σπάνια είδη πουλιών που κατοικούν κυριολεκτικά ανάμεσά μας και να θαυμάσουμε ένα ακόμα μαγικό ηλιοβασίλεμα της Κλείσοβας.

Η φυσιολατρική βόλτα με τα ποδήλατα εντάσσεται στο έργο «Δράση για Ζωντανό Αλσύλλιο Κλεισόβης» που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund.

Πάρε, λοιπόν, την παρέα σου, το ποδήλατό σου, εφοδιάσου με όρεξη και νερό και ζήσε κι εσύ την εμπειρία που ονομάζεται Παρατηρητήριο. Το έργο «Δράση για ζωντανό Αλσύλλιο Κλεισόβης» υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund, με φορέα υλοποίησης το Messolonghi by Locals.

*Το πρόγραμμα Active citizens fund, ύψους € 12εκ, χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία και είναι μέρος του χρηματοδοτικού μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) περιόδου 2014 – 2021, γνωστού ως EEA Grants. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενδυνάμωση και την ενίσχυση της βιωσιμότητας της κοινωνίας των πολιτών και στην ανάδειξη του ρόλου της στην προαγωγή των δημοκρατικών διαδικασιών, στην ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τη διαχείριση της επιχορήγησης του προγράμματος Active citizens fund για την Ελλάδα έχουν αναλάβει από κοινού το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το SolidarityNow».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button