ΕκδηλώσειςΠολιτισμόςΡοή Ειδήσεων

Messolonghi By Locals: «Η συνεργασία των ντόπιων ανέδειξε το Μεσολόγγι και τις δυνατότητές του»

«Το 3ο Φεστιβάλ των Ντόπιων – Εξερεύνησε την τοπική ταυτότητα, ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 30 Αυγούστου και άφησε ένα χαμόγελο στα πρόσωπά μας», τονίζει η ενημέρωση αναφορικά με το δρώμενο από τους Messolonghi By Locals.

Εν συνεχεία, στην ενημέρωση τονίζεται:

«Στο φετινό φεστιβάλ μάς δόθηκε η ευκαιρία να αναδείξουμε τη δουλειά που γίνεται τρία χρόνια τώρα στο Messolonghi by Locals. Οι ντόπιοι, με συμμετοχικές και συλλογικές διαδικασίες, βάζοντας ο καθένας το λιθαράκι του, συμβάλουν ώστε αυτός ο τόπος να αναδείξει τις ομορφιές και τους ανθρώπους του δημιουργώντας ένα βιώσιμο μέλλον όπου οι νέοι θα βρίσκουν γόνιμο έδαφος για να δημιουργήσουν εδώ.

Μας δόθηκε η ευκαιρία μέσα από μια γιορτή να τονώσουμε το αίσθημα αισιοδοξίας που τόσο έχουμε ανάγκη. Το Φεστιβάλ μάς εκανε να ονειρευτούμε να πιστέψουμε πως το Μεσολόγγι έχει παρόν και μέλλον το οποίο στηρίζεται στους ενεργούς ανθρώπους του. Έγινε ξεκάθαρο πως το Μεσολόγγι των Ντόπιων είμαστε ΟΛΟΙ όσοι έχουμε κοινές αξίες και όραμα για αυτό τον τόπο. Όσοι συμμετέχουμε για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα. Γιατί, η αλλαγή που οραματιζόμαστε είμαστε εμείς.

Οι εθελοντές του 3ου Φεστιβάλ…

Πώς να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε δυό γραμμές; Δύσκολο. Ζήσαμε μαζί όλη την ένταση και η προσφορά τους δεν μετριέται και δε ζυγίζεται. Η παραμικρή προσφορά σε χρόνο, χέρια, κουβάλημα και τόσα άλλα ΕΚΑΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ. Γιατί οι πράξεις μιλάνε περισσότερο από τα λόγια! Στη φωτογραφία βλέπετε ένα μέρος αυτών των ανθρώπων. Είναι τα παιδιά μας, οι φίλοι μας, οι συνεργάτες μας. Και τόσοι άλλοι που δεν είναι στη φωτογραφία. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ και σας προσκαλούμε στην παρέα μας.

To Messolonghi by Locals στηρίζεται στις μικροδωρεές σας, στα καλά σας λόγια, στην εποικοδομητική κριτική και τις προτάσεις που καταθέτετε. Σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα έτσι ώστε να καταγραφεί και η δική σας γνώμη. https://forms.gle/KLimna1YY1nHsQnw6

Ευχαριστούμε το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού που υποστήριξε το Φεστιβάλ μας.

Τα μέτρα προστασίας κατά του covid-19 ήταν ιδιαίτερα αυστηρά όμως η εφαρμογή τους δεν στάθηκε εμπόδιο στο να τα καταφέρουμε».

«Να έχετε μία όμορφη μέρα και ευχόμαστε ο Σεπτέμβρης να φέρει μια ομαλή σχολική χρονιά», καταλήγει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση
Back to top button