Δυτική Ελλάδα

Μεσολόγγι: Ομάδα νεοσύλλεκτων οπλιτών στο Εργαστήρι "Παναγία Ελεούσα"

panagia-eleousa-neosyllektoi2

Την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018, την Έδρα – Α΄ Εκπαιδευτική Μονάδα του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» στο Μεσολόγγι, επισκέφθηκε ομάδα νεοσύλλεκτων οπλιτών του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων Μεσολογγίου «Σχης Καραχρήστος».

Πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στους χώρους του Εργαστηρίου, όπου οι νεοσύλλεκτοι εντυπωσιάστηκαν με τα εργοτεχνήματα των εκπαιδευομένων νέων από τα τμήματα κατάρτισης και συνομίλησαν με τους νέους, που τους επεφύλαξαν εγκάρδια υποδοχή.

“Η ευγενική αυτή πρωτοβουλία του Διοικητή 2/39 Συντάγματος Ευζώνων της Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Δημήτριου Σπύρου μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Η ενέργεια αυτή καταδεικνύει αρετές όπως  ευαισθησία, αλληλεγγύη  και ενδιαφέρον των νέων ανθρώπων της Χώρας μας προς τα άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες που το πρόβλημά τους διαρκεί όσο και η ζωή τους.”, επισημαινεται σε ανακοίνωση της Διοίκησης του Εργαστηρίου.

Το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» ευχαριστεί με την ίδια ανακοίνωση του θερμότατα για την επίσκεψη και εύχεται Υγεία, Δύναμη και Σθένος στους στρατιώτες του Ελληνικού Στρατού.

panagia-eleousa-neosyllektoi3

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

panagia-eleousa-neosyllektoi1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close