Δυτική Ελλάδα

Μεσολόγγι:Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική δράση στο παλιό νοσοκομείο Χατζηκώστα

epi-katharismos-xatzikosta-mesologgi4Ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και η Διοίκηση του Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποίησαν την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, εθελοντική δράση στο χώρο του παλιού Νοσοκομείου Χατζηκώστα με σκοπό τον εξωραϊσμό του χώρου. Σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποιήθηκαν εργασίες απομάκρυνσης φερτών υλικών, κοπή χόρτων, φύτευση δενδρυλλίων, εγκατάσταση φωτισμού και καθαρισμό εξωτερικών χώρων.

epi-katharismos-xatzikosta-mesologgi3

Τους εθελοντές συνέδραμαν οι υπηρεσίες του Δήμου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεσολογγίου και η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης (ΕΟΕΔ).

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης δήλωσε: “Με τη σημερινή δράση αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι με τη συνεργασία μπορούν να γίνουν πολλά. Η εικόνα του παλιού νοσοκομείου είναι πολύ καλύτερη, αλλά χρειάζονται να γίνουν πολλά ακόμα για να είναι αυτά που του αρμόζει. Περιμένουμε από το υπουργείο να ανταποκριθεί και να πρόβει στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε το κτίριο του παλιού Νοσοκομείου οχι μόνο να μην καταρρεύσει άλλα και να δωθεί στη κοινωνία με κάποια απο τις χρήσεις που έχουμε προτείνει. Άμεσα πρέπει να επιλυθεί το ζήτημα της επισκευής της στέγης. Απο την πλευρά μας έχει δοθεί μελέτη επισκευής της στέγης στο γραφείο του Υπουργού Υγείας. Αναμένουμε τη χρηματοδότηση απο το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για να γίνει το πρώτο αναγκαίο βήμα για να σωθεί το κτίριο. Καλούμε τους φορείς της πόλης να συνδράμουν με ενέργειες τους, ώστε το αίτημα μας να γίνει άμεσα δεκτό ”

epi-katharismos-xatzikosta-mesologgi1 epi-katharismos-xatzikosta-mesologgi2 epi-katharismos-xatzikosta-mesologgi5

epi-katharismos-xatzikosta-mesologgi6

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button