Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου στους International Children’s Games

Πρόσκληση για την διεξαγωγή του επόμενου συνεδρίου της Οργανωτικής Επιτροπής των INTERNATIONAL CHILDREN’S GAMES στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου, απεύθυνε στην Ιερουσαλήμ ο επικεφαλής της αποστολής του Δήμου που συμμετείχε στους αγώνες Αναστάσιος Σκαρμούτσος.

Το Μεσολόγγι συμμετείχε για πρώτη φορά στην διοργάνωση, πραγματοποιώντας μια καλή εμφάνιση στο άθλημα του, το ποδοσφαίρου.” Πέρα όμως από το αγωνιστικό σκέλος, τα παιδιά που συμμετείχαν είχαν την δυνατότητα απόκτησης πρώτης εμπειρίας σε μια παγκόσμια διοργάνωση όπου έλαβαν μέρος δήμοι από 30 συνολικά χώρες. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στα μεγαλύτερα θρησκευτικά μνημεία της Χριστιανοσύνης”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.


Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, στο περιθώριο των Αγώνων ο Αν Σκαρμούτσος συναντήθηκε με το Δήμαρχο της Ιερουσαλήμ, τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής των Αγώνων, καθώς επίσης τον εκπρόσωπο της Ρωσίας, διοργανώτριας χώρας για το 2019. Στο πλαίσιο της συνάντησης υποβλήθηκε η πρόταση για την διεξαγωγή του οργανωτικού συνεδρίου στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου.

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou tsalafouti Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button