Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Μεσολόγγι: Το νοσοκομείο της μεγάλης ταλαιπωρίας-τι λένε διοίκηση και πολίτες (video)

Άνευ προηγουμένου ταλαιπωρία, μετά την αύξηση των εμβολιαστικών γραμμών

“Νοσοκομείο της υπομονής”, θα έπρεπε να χαρακτηρίζεται το νοσοκομείο Μεσολογγίου για την επιχείρηση ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και το πρόγραμμα των εμβολιασμών.

Ουρές, ταλαιπωρία, συνωστισμός και αρκετή δόση υπομονής αν μπορεί να βρεθεί κι αυτή, για τους ανθρώπους που βάσει προγραμματισμένων ραντεβού,σπεύδουν για να εμβολιαστούν.Ακόμα και 6 ώρες περιμένουν υπομονετικά προκειμένου να έρθει η σειρά τους και να εμβολιαστούν.


Στην κάμερα μιλούν πολίτες που περίμεναν για ένα εμβόλιο,καθώς και ο κ. Π. Παπαδόπουλος διοικητής του νοσοκομείου Μεσολογγίου.

Η αύξηση των εμβολιαστικών γραμμών στη μονάδα, χωρίς αυτή να συνοδεύεται και από ανάλογη αύξηση του υγιεινομικού προσωπικού,έχει φέρει την κατάσταση που βλέπουμε σήμερα,τονίζει με δηλώσεις του στο Nafpaktianews ο διοικητής του νοσοκομείου.

Ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στην απόφαση της 6ης ΥΠΕ για μετακίνηση υγιεινομικού προσωπικού από τα Κέντρα υγείας Μεσολογγίου,Αιτωλικού και Ναυπάκτου προκειμένου να ενισχυθεί το σύστημα στο Νοσοκομείου,καθώς και στις προσλήψεις ενίσχυσης 7 ατόμων για το σκοπό αυτό.Τόνισε δε,τις ανθρώπινες αντοχές του προσωπικού που τον τελευταίο καιρό δοκιμάζονται από τα εξαντλητικά ωράρια εργασίας,από τις 8 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ.

“Είναι πολλά τα ραντεβού που επικυρώνει το σύστημα, και σε συνδυασμό με την έξαρση των κρουσμάτων στην περιοχή του Αιτωλικού,πραγματικά δυσκολεύει περαιτέρω η κατάσταση. Σκοπός να αφαιρεθούν τουλάχιστον 3 εμβολιαστικές γραμμές από το νοσοκομείο και να οριστεί το ΚΑΠΗ Μεσολογγίου ως νέο εμβολιαστικό σημείο στην περιοχή”, τονίζει μεταξύ άλλλων.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button