Δυτική Ελλάδα

Μεσολόγγι: Το Δημητρούκειο Ειδικό Σχολείο ευχαριστεί…

koi-dimitroykeio-pyrosvestiki1Ο Σύλλογος διδασκόντων του Δημητρούκειου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Μεσολογγίου, θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ι.Π. Μεσολογγίου για την ξενάγηση των μαθητών μας στους χώρους της και τη μετάδοση γνώσεων αναφορικά με τα « κόκκινα αυτοκίνητα», το σήμα « ελήφθη over», το «199- Άμεση Επέμβαση», για τον «απεγκλωβισμό τραυματία» καθώς επίσης για τα καθήκοντα που έχει ένας πυροσβέστης.
koi-dimitroykeio-pyrosvestiki2Επίσης, θα ήθελε να ευχαριστήσει το Λιμεναρχείο Ι.Π. Μεσολογγίου για την υπέροχη φιλοξενία και ξενάγηση στο χώρο τους. Μέσα από τις διάφορες δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν και με την κατάλληλη προσέγγιση των υπαλλήλων οι μαθητές ανέπτυξαν την ικανότητα συμμετοχής σε δράσεις αναφορικά με το θαλάσσιο περιβάλλον σε συνεργασία με αρμόδιους φορείς και πρόσωπα.
Μέσα από αυτές τις επισκέψεις κατάφεραν οι μαθητές μας να ευαισθητοποιηθούν και να ενημερωθούν σε θέματα και ζητήματα πρόληψης και αντιμετώπισης καταστροφών.
koi-dimitroykeio-pyrosvestiki3Βιωματικές Επισκέψεις σε άτυπα περιβάλλοντα μάθησης ωθούν τα παιδιά προς την κατεύθυνση του ενεργού πολίτη και ωθεί στην ενδυνάμωση περιβαλλοντικά υπεύθυνης συμπεριφοράς.

koi-dimitroykeio-pyrosvestiki4

koi-dimitroykeio-pyrosvestiki5

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close