Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Ροή Ειδήσεων

Μεσολόγγι: Υποψήφια με τον Κώστα Λύρο η Σοφία Αϊβάζογλου

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Μεσολογγίου με τον Συνδυασμό του νυν Δημάρχου Κώστα Λύρου θα είναι η δικηγόρος Σοφία Αϊβάζογλου.

«Η νομική μου κατάρτιση, η εμπειρία μου στο χειρισμό διοικητικών υποθέσεων, που έτυχαν της αναγνώρισης του Δημάρχου, αλλά κυρίως το ενδιαφέρον μου για ένα καλύτερο αύριο, για ένα καλύτερο τόπο, για μια πιο οργανωμένη κοινωνία, είναι στην διάθεση αυτής της προσπάθειας, στην οποία θα είμαι υποψήφια», σημείωσε η ίδια.


Η ανακοίνωση της:

«Εκτιμώντας την συνειδητή προσπάθεια που καταβάλλεται τα τελευταία χρόνια για την διοικητική ανασυγκρότηση του Δήμου μας, την αμερόληπτη και προς το συμφέρον των δημοτών στάση του Δημάρχου Κώστα Λύρου στα μείζονα ζητήματα που μας απασχολούν, αλλά και την σύγχρονη αντίληψη διοίκησης που θέτει σε προτεραιότητα τα δύσκολα πλην όμως κρίσιμα για το μέλλον θέματα και όχι τα επιφανειακά, αποδέχθηκα την πρόταση του Δημάρχου για να συμπορευτώ μαζί του.

Η νομική μου κατάρτιση, η εμπειρία μου στο χειρισμό διοικητικών υποθέσεων, που έτυχαν της αναγνώρισης του Δημάρχου, αλλά κυρίως το ενδιαφέρον μου για ένα καλύτερο αύριο, για ένα καλύτερο τόπο, για μια πιο οργανωμένη κοινωνία, είναι στην διάθεση αυτής της προσπάθειας, στην οποία θα είμαι υποψήφια.

Με εκτίμηση,

Σοφία Αϊβάζογλου»

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
pap spanakopita 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button