Γεγονότα

Μεσολόγγι: Συγκλονίζει η αυτοκτονία του φοιτητή Δημήτρη Καραγιάννη στο ΤΕΙ – Νέες καταγγελίες για bullying!

epi-astynomiaΑνοίγουν κλειστά στόματα μετά την αυτοκτονία του 23χρονου φοιτητή μέσα στο ΤΕΙ Μεσολογγίου που σπούδαζε. Προβληματίζουν οι καταγγελίες για bullying…

Μία εβδομάδα μετά την αυτοκτονία του 23χρονου φοιτητή Δημήτρη Καραγιάννη μέσα στο ΤΕΙ Μεσολογγίου και ενώ οι έρευνες για τα αίτια που τον έκαναν να βάλει τέλος στη ζωή του, παραμένουν στο σκοτάδι, οι καταγγελίες για bullying στο Τεχνολογικό Ίδρυμα διαδέχονται η μία την άλλη και θυμίζουν την τραγική υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη στα Γιάννενα. Τις καταγγελίες που κυκλοφορούν και στο facebook, επιβεβαίωσε στην εφημερίδα Espresso και ένας γονέας που αναφέρθηκε σε μια παρέα φοιτητών οι οποίοι έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος στους άλλους φοιτητές, ασκώντας τους ψυχολογική πίεση. Το ίδιο φέρεται ότι κάνει και ένας καθηγητής που διδάσκει στο ΤΕΙ…


”Υπάρχει συγκεκριμένος καθηγητής που κόβει όλους τους φοιτητές. Όλοι μιλούν με τα χειρότερα λόγια για εκείνον. Ασκεί ψυχολογική πίεση στα παιδιά και τους μιλάει με τον χειρότερο τρόπο. Είναι λογικό να αυτοκτονεί κάποιος με αυτόν τον τρόπο μέσα στο ΤΕΙ;” αναρωτιέται ο γονέας. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο εξάμηνο που μόλις τελείωσε δεκάδες φοιτητές πήγαν να δώσουν εξετάσεις στο μάθημα που δίδασκε μια καθηγήτρια, η οποία φεύγει με άδεια εγκυμοσύνης για να μην πέσουν στα χέρια του καθηγητή, που αναμένεται να αναλάβει το συγκεκριμένο μάθημα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

”Το γεγονός πως ο Δημήτρης αυτοκτόνησε μέσα στη σχολή σημαίνει πολλά. Ο Δημήτρης ήταν πιεσμένος. Τον είχαν πιέσει άτομα και ένας καθηγητής. Το γεγονός πως δεν πήγε να δώσει τα μαθήματα της τελευταίας εξεταστικής προκαλεί πολλά ερωτήματα. Πώς όμως θα αποδειχθούν όλα αυτά” αναφέρει φίλος του αυτόχειρα, ο οποίος τον χαρακτήρισε ιδιαίτερα ευαίσθητο άνθρωπο.

”Υπάρχει μια ομάδα φοιτητών που κάνουν τσαμπουκάδες και τρομοκρατούν τα παιδιά μας. Όλα αυτά σίγουρα επηρέασαν τον Δημήτρη. Πρέπει να γίνει έρευνα και να διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει. Τι πρέπει να γίνει; Να υπάρξει κάποια δολοφονία πάλι; Ήδη έχουμε ένα θύμα, το οποίο έδωσε μόνο του τέλος στη ζωή” καταλήγει ο γονέας.

Ωστόσο ο Διονύσης Κουφούσιας που είναι καθηγητής του ΤΕΙ Μεσολογγίου και πρόεδρος του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής στο οποίο σπούδαζε ο αυτόχειρας φοιτητής, δηλώνει άγνοια για τις καταγγελίες. Ο ίδιος έδωσε κατάθεση στην αστυνομία και καλεί όσους γνωρίζουν πράγματα για την υπόθεση να βγουν και να μιλήσουν ανοιχτά.

Εφημερίδα Espresso

Advertisements
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button