Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Μεσολόγγι: Σε ζεστή ατμόσφαιρα η εκδήλωση του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα»

Ήταν βασισμένη σε παραμύθι της Μ. Τσούτσου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Εργαστηρίου “Παναγία Ελεούσα” που ήταν βασισμένη στο βιβλίο-παραμύθι της Μαρίας Α. Τσούτσου: «ΕΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ. ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ, Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ. ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ».

Η εκδήλωση ήταν σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και έλαβε χώρα στο Κτίριο Χρυσόγελου στο Μεσολόγγι.


Η ανακοίνωση του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»:   

Έχουμε τη χαρά και την τιμή να σας ενημερώσουμε ότι το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» για άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες, νομού Αιτωλοακαρνανίας (Μεσολόγγι – Αγρίνιο), σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας πραγματοποίησαν με επιτυχία εκδήλωση την Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021 ώρα 7.30 το απόγευμα στο ΚΤΙΡΙΟ ΧΡΥΣΟΓΕΛΟΥ στην Ι.Π. Μεσολογγίου.

Η εκδήλωση ήταν βασισμένη στο βιβλίο-παραμύθι της Μαρίας Α. Τσούτσου: «ΕΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ. ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ, Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ. ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς, η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλ/νίας κα Μαρία Σαλμά, ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Κώστας Λύρος, ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπύρος Κωνσταντάρας, οι οποίοι απεύθυναν χαιρετισμό, η Δ/νση Δημόσιας Υγείας εκπροσωπήθηκε από την κα Αλέκα Κοσσόβα Προϊσταμένη τμήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο Πρόεδρος του ΕΨΥΠΕΑ κ. Πάνος Ζαβιτσανάκης, Πρόεδροι Συλλόγων και Φορέων και εξαίρετοι πολίτες.

Χαιρετισμό εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργαστηρίου απηύθυνε η Πρόεδρος κα Διονυσία Σαμαντά.

«Ιχνηλατώντας τις προσωπικές μου διαδρομές» από την κυρία Μαρία Α. Τσούτσου,  Ιδρύτρια και Επίτιμη Πρόεδρο του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ».

Το βιβλίο παρουσίασε η κα Βασιλική Μαραγιάννη Πρόεδρος του Συλλόγου «Φίλων, Γονέων και Εθελοντών» του Εργαστηρίου.

Το εκπαιδευτικό παραμύθι διάβασαν εργαζόμενοι του Εργαστηρίου (η παρουσίαση περιελάμβανε video wall με μουσική).

Το ευχαριστήριο, με το οποίο έκλεισε η κυρία Μαρία Α. Τσούτσου το βιβλίο της, ανέγνωσε η Γενική Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου κα Ασπασία Καρατζογιάννη.

Η βραδιά έκλεισε μουσικά με τη χορωδία των εκπαιδευομένων νέων του Εργαστηρίου, αποδίδοντας τραγούδια Ελλήνων συνθετών. Διηύθυνε η μουσικός και κοινωνική λειτουργός του Εργαστηρίου Ευσταθία Γρέντζελου. Στο πιάνο συνόδευε η κα Αγγελική Νταλιάνη.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμότατα τα μέλη, τους φίλους μας, τους εθελοντές, τους  χορηγούς και όλους τους εκλεκτούς προσκεκλημένους μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και τα ΜΜΕ για την προβολή της εκδήλωσης.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμότατα την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας για τη διαρκή στήριξή της και την παραχώρηση του θαυμάσιου χώρου του κτιρίου Χρυσόγελου καθώς επίσης και την κα Αποστολία Πάστρα για την αμέριστη βοήθειά της.

Ήταν μια όμορφη εκδήλωση, μέσα σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, γεμάτη συγκίνηση που προσέφερε στιγμές χαράς και ψυχικής ανάτασης στους πολίτες που επί σειρά ετών δείχνουν την αγάπη τους απέναντι στους εκπαιδευόμενους και το έργο μας.

Με ιδιαίτερη τιμή

Το Διοικητικό   Συμβούλιο

του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»

Μεσολόγγι – Αγρίνιο

Το ευχαριστήριο του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αναφέρει:

«Μετά από ενάμιση χρόνο απουσίας λόγω του κορονοϊού, δώσαμε ξανά το παρόν στην κοινωνία της Ι.Π. Μεσολογγίου με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας διοργανώνοντας στον πεζόδρομο του κτιρίου ΧΡΥΣΟΓΕΛΟΥ μια όμορφη εκδήλωση ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει δείξει έμπρακτα το σεβασμό της και την αγάπη της στον αδύναμο συνάνθρωπο, αναδεικνύοντας το κοινωνικό πρόσωπο της Περιφέρειας, όπως τόνισε στο ζεστό της χαιρετισμό η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλ/νίας Μαρία Σαλμά.

Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά, από καρδιάς τον Περιφερειάρχη κ. Νεκτάριο Φαρμάκη και την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλ/νίας Μαρία Σαλμά που στήριξαν και οικονομικά την εκδήλωση αυτή και μας έδωσαν την ευκαιρία να προβάλλουμε το έργο μας».

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button