Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Μεσολόγγι: Ρομά του ξάφρισαν το σπίτι όσο ήταν στον γάμο του αδελφού του (φωτο)

Σε ένα σπίτι στην περιοχή Ταμπακαριά Μεσολογγίου μπήκαν τρεις Ρομά το περασμένο Σάββατο το βράδυ κατά τις 9.30 και βούτηξαν ότι βρήκαν μπροστά τους.

Ο ιδιοκτήτης και η οικογένειά του είχαν πάει στον γάμο του αδελφού του, οπότε η παρέα των Ρομά βρήκε την ευκαιρία να μπει ανενόχλητη και να κλέψει χρήματα και κάποια κοσμήματα, τα οποία ήταν κειμήλια από τους προγόνους του ιδιοκτήτη και εκτός από την χρηματική αξία, είχαν για εκείνον και συναισθηματική.


roma23

Ο ίδιος είδε τις κινήσεις των Ρομά από τις κάμερες του σπιτιού που ήταν συνδεδεμένες με το κινητό του τηλέφωνο και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία ενώ και ο ίδιος έσπευσε στο σπίτι.

Οι Ρομά αντιλήφθηκαν τις κάμερες και προκάλεσαν ζημιά, όμως τα πρόσωπά τους που δεν ήταν καλυμμένα είχαν καταγραφεί και το υλικό δόθηκε στην αστυνομία, η οποία τους αναζήτησε όμως εκείνοι μετά την πράξη τους είχαν φροντίσει να εξαφανιστούν για να γλυτώσουν το αυτόφωρο. Αυτό δείχνει ότι γνωρίζουν πολύ καλά τους νόμους προς το δικό τους συμφέρον.

Για μια ακόμη φορά επισημαίνει  το aixmi-news.gr ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει, στο Μεσολόγγι και στην ευρύτερη περιοχή, με τους Ρομά – κυρίως ανήλικους – να μην φοβούνται και να μην υπολογίζουν τίποτε.

roma2

 

Χορηγούμενη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button