ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Ο Γ. Παπαναστασίου προανήγγειλε την αδελφοποίηση των Δήμων Αγρινίου και Ι.Π. Μεσολογγίου

Στην 3η Αναπτυξιακή Έκθεση του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Το ενδιαφέρον των επισκεπτών της 3ης Αναπτυξιακής Έκθεσης Υπηρεσιών και Προϊόντων του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου προσέλκυσε το περίπτερο του Δήμου Αγρινίου – Κατά την παρουσία του στην έκθεση ο Δήμαρχος Αγρινίου προανήγγειλε την αδελφοποίηση των δύο δήμων.

Ο Δήμος μετέχει με την Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, την Διεύθυνση Πολιτισμού και την Δημοτική Πινακοθήκη Αγρινίου, την Διεύθυνση Τοπικής Αγροτικής Παραγωγής και το Τμήμα Τουρισμού ενώ το παρών στο Μεσολόγγι έδωσαν τοπικές επιχειρήσεις με τα προϊόντα τους.

Στην ανάγκη διοργάνωσης παρόμοιων εκδηλώσεων αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου:

«Επιβραβεύουμε και συμμετέχουμε σε όλες τις πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών και δίνουν την ευκαιρία σε ντόπιους επιχειρηματίες να προωθήσουν τα προϊόντα τους. Με τον Δήμαρχο Μεσολογγίου προχωράμε σε κοινές προσπάθειες, κοινές δράσεις, οι οποίες αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς. Μάλιστα οι δύο πόλεις θα προχωρήσουν σε αδελφοποίηση στις επόμενες Εορτές Εξόδου.

Η 3η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών και Προϊόντων του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου είναι ένας θεσμός που εδραιώνεται και συμβάλλει στην προώθηση αξιόλογων προϊόντων και υπηρεσιών. H παραγωγική ανασυγκρότηση είναι το στοίχημα που δεν πρέπει να χάσουμε. Ας αξιοποιήσουμε τα πλεονεκτήματα της περιοχής. Ας επενδύσουμε στο ανθρώπινο δυναμικό. Η επιτυχία έρχεται όταν λειτουργείς και σκέπτεσαι με εξωστρέφεια».

Ένα Σχόλιο

 1. Παπαναστασίου 7-2-2015:
  «Και αυτή η πόλη έγινε μεγάλη και κάθε μέρα θα γίνεται μεγαλύτερη, γιατί οι άνθρωποί της είναι άνθρωποι της προκοπής, δεν τα περιμένουν όλα έτοιμα. Δεν απαιτούν πράγματα απλά και μόνο γιατί υποτίθεται ότι κάποτε ήταν ένας ιστορικός χώρος και μόνο αυτό τους κάνει να ζητούν να μας διαχωρίζουν. Κανείς στο Αγρίνιο δεν νοιάστηκε τι γίνεται στο Μεσολόγγι. Γιατί είμαστε άνθρωποι της προόδου. Και λυπάμαι που τα λέω αυτά σήμερα, αλλά θέλω να το κάνω σε αυτόν τον τόπο, γιατί νοιάζομαι για τον τόπο , τη χώρα, την Πατρίδα».
  Καραπάνος 11-2-2015
  «Κύριε Παπαναστασίου ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ
  Κύριε Παπαναστασίου, σε ποιους στέλνετε μήνυμα για να καταλάβουν, όπως είπατε, στην ομιλία σας το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου, στην κοπή της πίτας των Αποστράτων στο Αγρίνιο;
  Στους κατοίκους της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου που σας ψήφισαν στις Νομαρχιακές εκλογές;
  Στους κατοίκους της Ιεράς Πόλεως που σας ψήφισαν στις εκλογές του Επιμελητηρίου;
  Στους κατοίκους της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου που σας ψήφισαν στις Περιφερειακές εκλογές;
  Στους κατοίκους της Ιεράς Πόλεως που σας ψήφισαν στις βουλευτικές εκλογές;
  Στους κατοίκους της Ιεράς Πόλεως που δεν σας ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές και τώρα δικαιώνονται;
  Η δημόσια τοποθέτησή σας αποτελεί ωμή παραχάραξη της Ιστορίας και σας έχει κάνει το λιγότερο γραφικό! Χαρακτηρισμός ελαφρύς για μία απρόκλητη επίθεση στους δημότες, τους κατοίκους και επιχειρηματίες μίας ολόκληρης περιοχής.
  Ξέρουμε ότι θα ανακαλέσετε σίγουρα τα όσα είπατε. Ξέρουμε ότι θα προσπαθήσετε να μετριάσετε το θόρυβο τον οποίο, άνευ λόγου, προκαλέσατε. Αυτό όμως δεν σας απαλλάσσει. Κριθήκατε ήδη από το σύνολο των αναγνωστών των ηλεκτρονικών μέσων που αναδημοσίευσαν το λόγο σας. Η ανοησία και η αμετροέπεια έχουν και τα όριά τους. Η υπέρμετρη φιλοδοξία σας και ο κομπασμός σας υπερέβησαν κάθε μέτρο. Για λόγους Αρχών και Αξιών δεν αντιπαρατιθέμεθα. Άλλωστε τους καθόλα συμπαθείς σε εμάς κατοίκους του Αγρινίου και της περιοχής σας, δεν τους αφορούν οι προσωπικές σας δημαγωγίες και φανφάρες».
  Παπαναστασίου 11-2-2015
  «Η πολιτική δεν ασκείται με ύβρεις και δεν θα ακολουθήσουμε τον κ .Καραπάνο στον εκχυδαϊσμό του Δημόσιου Βίου».

  Αδέλφια μην μαλώνετε. Μέχρι τις εκλογές βλέπω να γίνεται αδελφοποίηση και με το Μπίτσοβο!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button