Μεσολόγγι: Παραμένει στα κρατητήρια ο αρχιμουσικός του Μουσικού Ομίλου «Ιωσήφ Ρωγών»

Είχε συλληφθεί μετά από εκδήλωση το βράδυ της Παρασκευής-αφέθηκε ελεύθερος ο πρόεδρος

Πριν από λίγη ώρα μεταφέρθηκε στο Δικαστικό μέγαρο Μεσολογγίου ο αρχιμουσικός του Ρωγών. Η εισαγγελέας διέταξε την συνέχιση της κράτησης του και αύριο στη μία το μεσημέρι θα συγκροτηθεί έδρα για να εξετάσει τον αρχιμουσικό.

Ο αρχιμουσικός του μουσικού ομίλου Ρωγών θα παραμείνει για ακόμη μια βραδιά στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Αιτωλίας.


Σύμφωνα με το onairnews, η αστυνομία χθες στο Μεσολόγγι, προσήγαγε αρχικά τον Πρόεδρο του Μουσικού Ομίλου κ. Νεκτάριο Ζησιμόπουλο στο αστυνομικό τμήμα, διότι είχε παρέλθει το χρονικό όριο των 21:00, που τηρείται για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο αστυνομικό τμήμα προσήλθε αυτοβούλως, ο Αρχιμουσικός κ. Δημήτρης Μανωλάτος ο οποίος κατέθεσε ότι ο ίδιος ήταν ο συντονιστής της εκδήλωσης. Ο πρόεδρος του Ομίλου ύστερα από απόφαση του εισαγγελέα χθες το βράδυ, αφέθηκε ελεύθερος.

Από την πρώτη στιγμή ανέλαβε συνήγορος των μελών του Ομίλου η Πρόεδρος της Κοινότητας Μεσολογγίου κα Όλγα Δασκαλή, ενώ στο τμήμα παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Μεσολογγίου κος Κώστας Λύρος για να συμπαρασταθεί στα μέλη του Ομίλου.

onairnews

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: αρχιμουσικός Ιωσήφ Ρωγών κορωνοϊός Μεσολόγγι μουσικός σύλλογος σύλληψη