Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Μεσολόγγι: Αυλαία για το 22ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Κάνοε – Καγιάκ (φωτο)

Και για το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης SUP

Με τη συμμετοχή 300 αθλητών και αθλητριών από 18 συλλόγους διεξήχθησαν αυτό το Σαββατοκύριακο (4/5 Αυγούστου 2018) στο Μεσολόγγι το 22ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Κάνοε – Καγιάκ και το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης SUP.

Στη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στη λιμνοθάλασσα στην Κλείσοβα, συμμετείχε και αντιπροσωπεία παιδιών από την Κύπρο.


Στα Πρωταθλήματα πήραν μέρος αθλητές και αθλήτριες από 8 έως 14 ετών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δείξουν τις δυνατότητές τους και να χαρούν τη συμμετοχή τους σε αυτή τη γιορτή των αθλημάτων που καλλιέργησε η Ελληνική Ομοσπονδία Κάνοε – Καγιάκ.

Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν σήμερα (Κυριακή 5 Αυγούστου) το μεσημέρι.

Η ανακοίνωση του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου:

“Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 22ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης ΚΑΝΟΕ – ΚΑΓΙΑΚ και το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης S.U.P. 2018

Ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 5 Αυγούστου στην λιμνοθάλασσα της Κλείσοβας οι αγώνες για το 22ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης ΚΑΝΟΕ – ΚΑΓΙΑΚ και το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης S.U.P. 2018 που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου (ΝΟΜ) με την υποστήριξη του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου.

Η αθλητική συνάντηση για μια ακόμη χρονιά υπήρξε επιτυχημένη είτε στο επίπεδο της διοργάνωσης είτε από την πλευρά των συμμετοχών συλλόγων και ομίλων απ όλη την Ελλάδα. Τον Δήμο εκπροσώπησαν στην τελετή απονομών ο Αντιδήμαρχος Γ. Καραπαπάς και Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Αναστάσιος Σκαρμούτσος.

Ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου συγχαίρει τον Ναυτικό Όμιλο Μεσολογγίου ενώ συνεχίζει να υποστηρίζει δράσεις και πρωτοβουλίες που προάγουν τον αθλητισμό”.

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou tsalafouti Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button