Μεσολόγγι-Π. Κατσούλης: «Να φέρουμε εις πέρας όλοι μαζί την ανάταση του τόπου»

Π. Κατσούλης: «Μαζική παρουσία των συμπολιτών μας στις προεκλογικές ομιλίες»

«Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου παίρνουμε την τύχη του δήμου στα χέρια μας. Παραδίδουμε τη διοίκηση σε ικανά χέρια. Κάνουμε το μεγάλο άλμα εις ήθος»!, τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης ο οποίος κάνει λόγο για «βροντερό το μήνυμα της νίκης από κάθε γωνιά του τόπου μας».

Η ανακοίνωση του Συνδυασμού ΑΝ.ΤΑ.ΜΑ.:


«Όσο πλησιάζει η Κυριακή της 8ης Οκτωβρίου, η ημέρα δηλαδή που οι δημότες του Μεσολογγίου θα επισφραγίσουν την απόφασή τους για το μέλλον του τόπου, ολοένα συσπειρώνονται οι πολίτες γύρω από τον Δημοτικό Συνδυασμό ΑΝ.ΤΑ.ΜΑ.  διατρανώνοντας την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Πάνου Κατσούλη.

Με τον «αέρα» του νικητή ο επικεφαλής του συνδυασμού ΑΝ.ΤΑ.ΜΑ. στις ανοιχτές συγκεντρώσεις που πραγματοποίησε στο Μεσολόγγι και στα χωριά της περιοχής,  παρουσίασε στους συμπολίτες μας τη φιλοσοφία της διοίκησης που θέλει να εφαρμόσει καθώς και τη στόχευση αναφορικά με τον σχεδιασμό και τις προτάσεις αλλά και τις  επιλογές για την επόμενη ημέρα στον Δήμο Μεσολογγίου..

Με τους συγκεντρωμένους να συμμετέχουν με ερωτήσεις και προτάσεις για το μέλλον του τόπου μας, δημιούργησαν μοναδικό κλίμα αγάπης, συμπάθειας, αποδοχής και παλμού στον άνθρωπο που ελπίζουν και περιμένουν οι πολίτες να αλλάξει την πορεία της πόλης.

‘Εστειλαν και προδιέγραψαν τον σίγουρο νικητή των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, στη μεγαλειώδη και ογκώδη συγκέντρωση στην πλατεία Ραζηκότσικα στο Μεσολόγγι (4/10), καθώς και στις τελευταίες συγκεντρώσεις στην Σταμνά (1/10), στην Γουριά (3/10) και στο Νεοχώρι (5/10).

Καυτηρίασε την αλαζονεία της σημερινής, αλλά και της προηγούμενης δημοτικής αρχής, την απουσία οργάνωσης, σχεδιασμού και προγραμματισμού και τις απευθείας αναθέσεις σε λίγους και συγκεκριμένους,

Τόνισε δε ότι η σημερινή αρνητική πορεία του Δήμου θα σταματήσει την επόμενη ημέρα, επισημαίνοντας ότι είναι θλιβερό να βλέπει και να ακούει κάποιος για έργα που απεντάχθηκαν ή που καρκινοβατούν, για εκατομμύρια ευρώ που χάθηκαν από εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους, για απευθείας αναθέσεις σε λίγους και ημετέρους, για σκανδαλώδεις υποθέσεις σε βάρος του δήμου και των δημοτών, για συνεχείς προσπάθειες εκμαυλισμού συνειδήσεων.

Αναφερόμενος στο πώς θέλει να διοικηθεί ο Δήμος Μεσολογγίου από τη νέα περίοδο, έκανε λόγο για σοβαρό σχεδιασμό, εργατικότητα, τεχνογνωσία και τιμιότητα ως τους 4 πυλώνες της επιτυχίας, με στόχο να γίνει ο Δήμος ένα πραγματικό πρότυπο και ένα θετικό παράδειγμα, για το καλό των δημοτών και του τόπου.

Κάλεσε τους δημότες να μη σταματούν, μέχρι την τελευταία στιγμή, να στέλνουν το μήνυμα της νίκης και της αλλαγής σε κάθε σπίτι! Πόρτα – πόρτα, διαβεβαιώνοντας: «Και να είστε σίγουροι ότι η νίκη είναι δική μας»!

«Πάμε ΑΝΤΑΜΑ όλες και όλοι μαζί να γυρίσουμε σελίδα!

Πάμε ΑΝΤΑΜΑ όλες και όλοι μαζί να τα αλλάξουμε όλα!

Πάμε ΑΝΤΑΜΑ όλες και όλοι μαζί να γράψουμε ιστορία για τον τόπο που αγαπάμε, για το μέλλον των παιδιών μας!

ΞΕΡΟΥΜΕ – ΘΕΛΟΥΜΕ – ΜΠΟΡΟΥΜΕ

       Να φέρουμε εις πέρας ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την ΑΝΑΤΑΣΗ του τόπου μας

                                                Για μια νέα εποχή !

       Για μια καλύτερη ζωή που μας αξίζει!»

FIMI Drone Camera

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Δήμος Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης