ΑυτοδιοίκησηΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Μεσολόγγι: «Μη στείλετε τα παιδιά σας στα σχολεία» προτρέπει τους γονείς ο Διοικητής του Νοσοκομείου

Ζητεί με ανακοίνωσή του να κλείσουν άμεσα - 29 νοσηλευόμενοι με covid στο Νοσοκομείο

Επαναλειτουργούν σήμερα Τρίτη τα σχολεία στο Δήμο Μεσολογγίου μετά και την εγκύκλιο που εξέδωσαν τα Υπουργεία Παιδείας και Υγείας. 

Με την εν λόγω εγκύκλιο αναιρέθηκε η απόφαση του Δημάρχου Μεσολογγίου Κώστα Λύρου αυτά να παραμείνουν κλειστά μέχρι τις 12/5. Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου και Δημοτικός Σύμβουλος, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, σε ανακοίνωσή του δηλώνει ότι η επαναλειτουργία των σχολείων είναι «επικώς απαράδεκτη και εγκληματική».

Προτρέπει μάλιστα τους γονείς να μη στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο, ζητώντας εκ νέου το κλείσιμό τους και υπογραμμίζοντας ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να το πράξει και δηλώνει εαυτόν «στην διάθεση όλων των Πολιτικών, Δημοτικών, Περιφερειακών αρχών ακόμη και της εισαγγελίας».

Η ανακοίνωση συγκεκριμένα αναφέρει:

«ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ! ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ!

Από την θεσμική θέση που κατέχω καθώς και από αυτή του Δημοτικού συμβούλου αλλά και του γονέα μικρού παιδιού, δηλώνω προς κάθε κατεύθυνση ότι η επαναλειτουργία των σχολείων όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης από σήμερα 11/05/2021, χωρίς να λαμβάνονται στοιχειωδώς υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα και η ταχύτατη εξάπλωση της διασποράς στην κοινότητα της πανδημίας COVID-19 είναι επικώς απαράδεκτη και εγκληματική!

Σήμερα λοιπόν το Νοσοκομείο μας ξεπερνώντας τον εαυτό του και τις δυνάμεις που διαθέτει νοσηλεύει πλέον είκοσι εννέα (29) συμπολίτες μας, ασθενείς με COVID-19 και αναμένονται μέχρι το μεσημέρι δεκάδες θετικά κρούσματα!

Καλώ τον Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου – που πιθανότατα δεν το έχει πράξει – να αποστείλει ΑΜΕΣΑ εισήγηση – αποστολή προς τους αρμόδιους Υπουργούς για κλείσιμο όλων των σχολείων. Καλούνται οι αρμόδιοι Υπουργοί Υγείας, Παιδείας και Πολιτικής Προστασίας σήμερα να εκδώσουν τη σχετική  Κ.Υ.Α.

Τέλος καλώ τους γονείς με πλήρη ευθύνη όλων όσων δηλώνω να μην στείλουν τα παιδιά τους στα σχολεία. Εγώ πάντων δεν πρόκειται να το πράξω!

Υ.Γ. Στη διάθεση όλων των Πολιτικών, Δημοτικών, Περιφερειακών αρχών ακόμη και της εισαγγελίας.

Από την Διοίκηση του Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας

Νοσηλευτική Μονάδα Μεσολογγίου»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button