Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Άρνηση Δήμου Μεσολογγίου για ανέγερση λατρευτικού χώρου Μαρτύρων του Ιεχωβά

Απίθανη δήλωση Καραπάνου: «Υψώνουμε τείχη στα σχέδια των Μαρτύρων του Ιεχωβά»

Με αφορμή στοιχεία αίτησης που κατατέθηκαν στην Πολεοδομική Υπηρεσία του Δήμου Μεσολογγίου για ανέγερση λατρευτικού χώρου των Μαρτύρων του Ιεχωβά, στη θέση «Ρηγαίικα» της κοινότητας Αγίου Θωμά, ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος  σε δήλωσή του -που αναμενεται να ξεσηκώσει συζητήσεις- αναφέρει:

«Ρητά και κατηγορηματικά δηλώνω αντίθετος στην ανέγερση θρησκευτικού χώρου των Μαρτύρων του Ιεχωβά στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου. Το θράσος ορισμένων περισσεύει .

Είναι γελασμένοι αν σκέφτηκαν ότι ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου είναι ο Δήμος εκείνος στον οποίο θα υλοποιήσουν τα σκοτεινά τους σχέδια για  να βεβηλώσουν την ιστορία, το ήθος και την παράδοση αυτής της πόλης, της «κορωνίδας» του αγώνα των Ελλήνων. 

Ζητώ από όλους να πάρουν θέση και ενημερώνω ότι όσοι στηρίζονται από σκοτεινές δυνάμεις και συμφέροντα και έχουν ως στόχο τον απόλυτο έλεγχο των κέντρων εξουσιών ‘ώστε να εξυπηρετούν τα δικά τους περίεργα συμφέροντα, πολύ σύντομα θα βρουν απέναντι την ίδια την κοινωνία. 

Θα εμποδίσουμε με κάθε δυνατό τρόπο τα σχέδια των Ιεχωβάδων και ζητώ με την θεσμική ιδιότητα του πρώτου πολίτη της περιοχής από του πολίτες να περιφρονήσουν κάθε λογής προκλήσεις που ξεφυτρώνουν και μάλλον όχι τυχαία αυτή την περίοδο».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, η επίμαχη τοποθεσία, βρίσκεται κοντά στο ιστορικό μοναστήρι του Αη Συμιού – «εκεί δηλαδή που χτυπά η θρησκευτική και ιστορική «καρδιά» των Μεσολογγιτών».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ετικέτες

Σχολίασε

Ένα Σχόλιο

  1. Το μόνο σκοτάδι που βλέπω εγώ είναι στο μυαλό του Δημάρχου… Τι σου έκαναν οι άνθρωποι δηλαδή που είναι ειρηνικοί και έντιμοι;…
    Μήπως να τους κάψεις σε καμία φωτιά ή να τους περάσεις από καμία Ιερά εξέταση ; Έτσι «αγαπάνε αλλήλους» οι Χριστιανοί ορθόδοξοι;
    Αυτό είναι πραγματικός σκοταδισμός Ντροπή σου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close