Δυτική Ελλάδα

Μεσολόγγι: Ημερίδα για την ευαισθητοποίηση σε θέματα-προγράμματα ψυχικής υγείας

epi-trikoupio-politistiko-kentro2Ο Σύλλογος Ψυχικής Υγείας της Πάτρας (Σ.Ο.Ψ.Υ. Πατρών) και ο Ψυχιατρικός Τομέας της Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου του Γ. Ν. Αιτωλοακαρνανίας, συνδιοργανώνουν ημερίδα, την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 18:00μμ. έως 20:30μμ., στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο της Ι.Π. Μεσολογγίου, με θέμα:  «ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ».

Η ημερίδα διεξάγεται στο πλαίσιο υλοποίησης του υποέργου 2 της Πράξης  με MIS 371373, του Άξονα Προτεραιότητας 13 – Εδραίωση της μεταρρύθμισης στον Τομέα Ψυχικής Υγείας, Ανάπτυξη της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και προάσπιση της Δημόσιας Υγείας του πληθυσμού στις 8 περιφέρειες σύγκλισης του Ε.Π. “Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού”, με τίτλο: “ΔΡΑΣΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΣΤΗΝ 6η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ”.

Συντονιστής και ομιλητής στην ημερίδα θα είναι ο ψυχίατρος Διευθυντής του Ψυχιατρικού Τομέα της Νοσοκομειακής Μονάδας Μεσολογγίου του Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας Βασίλειος Μπρούμας, ενώ η ομάδα των ομιλητών συμπληρώνεται από τον Μανόλη Μέντη, Κοινωνικό Λειτουργό επιστημονικά υπεύθυνο της Πράξης 371373 και την πρόεδρο του Σο.Ψ.Υ. Πάτρας Αγγελική Τριανταφύλλου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button